dimarts, 26 de juny del 2007

La boda del segle

El passat dissabte dia 23, i a les 18 hores, van contraure matrimoni a la nostra població la meva germaneta Miriam i l'actual "cunyao", en Joan. Per què creieu que la he titulat "la boda del segle"?; pos només cal mirar a la foto, per una banda, van vindre les principals autoritats municipals, i per l'altra, va ser seguida per una "multitud" de gent jove....
La boda va transcòrrer amb total normalitat, amb un temps assolejat en un principi i que es va anar tapant mestre anava entrant la nit; fins i tot va refrescar a primera hora de la nit amb un ventet de baix que tallava cares i aixecava faldes...

El convit es va dur a terme al Rt. Julivert de Mig Camí amb uns 300 convidats aproximadament. Primer de tot es va fer el tradicional "pica-pica" fora, envoltats d'arbres i de gespa. I mentres la gent s'anava fartant de picadetes, arròs negre, pernilet del bo i fideuà, un servidor es dedicava a anar buscant i recol.lectant convidats per fer-se la foto de rigor amb els nuvis (a això li dic jo col.laborar amb la causa!). I finalment cap a les 22 hores entravem a la geladisa carpa (temperatura ambient: uns 20º C) i que en sortiem cap a les 4 de la matinada quan el bitxo de ma filla va caure plegada de cansanci.

El nuvis van partir ahir dilluns cap a Nova Iork, on s'hi estaran una setmaneta entre ianquis, i després aniran una setmaneta de relax a Cancun, a fer un tomba i tomba al solet entre "morreos" i pinyes colades.

Ah! També fer menció que el mateix dia va haver-hi dues bodes més al poble, la Srta. Carmen Maria Prades amb un xicot de fora, i la de Xavi Querol amb una xicota de fora.
Què siguen tots molt feliços!
Foto: Josep Vallés