dissabte, 16 de juny del 2007

Neteja de la casa del Prat (Torre Caragol)

Avui dissabte, el grup de persones que estem portant a terme la tasca de reconeixement dels monuments i altres llocs històrics que es troben dins al terme de Campredó, amb l'ajut impagable d'altres personatges del poble com poden ser el Sr. Jaume i el Sr. Juanjo Lluch i altres que ara no se qui han anat; ens hem decidit a llimpiar tota la vegetació que l'envolta.
Aquest acte s'ha dut a terme aquest matí a les 7, i espero a hores d'ara el treball ja estigui finalitzat i tots fartets de l'esmortzar guanyat al Bar de Lluch.
Com podeu deduïr, jo no he pogut formar part d'aquesta expedició per motius que tots ja sabeu i que m'hagués agradat donar el meu "particular" copet de ma.
No obstant, la setmana vinent, esperem que el bon amic Gerard, partícep de l'expedició, hagi trat alguna que altra foto i la podem incloure en aquest bloc per a tots vosaltres.
Bon cap de setmana a tots i totes. (Quan tingue fotos de l'aconteixement, ja les publicaré)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola,
La neteja del dissabte va ser tot un èxit en quan a feina que vam fer, ja que tot i ser molt poca gent (el dia no era el que estava marcat d'un principi)vam fer un grapat de feina. El proper dia 30 a partir de les 7 del matí (tenim que matinar que sinó la calor apreta...) esperem que hi col·labore més gent.
L'esmorzar es va suspendre degut a una averia amb les màquines, però el proper dia no faltarà....

Lo Barber ha dit...

Tranquil companys que per al dia 30 estaré amb vatros!
I es clar, des d'aquí faig una crida als campredonencs/enques que hi vulguin participar.
Ànims que tot serà pel poble!!