dijous, 26 de juliol del 2007

Diari de Festes: Dilluns 23

Aquesta dia va començar a les 10:30 amb acvtivitats diverses per als menuts de la casa. Els xiquets i xiquetes van poder maquillar-se les cares i assitir a una festa d'animació de la companyia l'Udol Teatre, i a la tarda van seguir amb diverses activitats, com ara fer un molinet de vent i un mural, amb la col·laboració d'Estela i Jèssica Tomàs, Rosanna Fatsini i un grupet de mares i pares que també van estar ajudant.
Després va vindre la maratoniana jornada de bous que va acabar a quarts de dues de la matinada.
Eren ja prop les 9 de la nit quan es va repartir la xocolata desfeta per a tots els xiquets i xiquetes (i els que no ho són tant...)
Més tard, els membres de la penya taurina "La Tradició" van repartir un bou estofat per a tot el públic assistent per a què puguéssim sopar plegats. Gràcies!
Quan vam acabar de sopar va arribar el moment que molts esperàvem: els primers bous embolats de les festes: el primer el van embolar els membres de la penya "La Tradició", el 2n les joves promeses de la penya i el 3r els emboladors d'Amposta (campions d'Espanya). La classificació va quedar de la següent manera: Primer premi els emboladors d'Amposta amb un temps de 22 segons, segon classificats els emboladors de la penya Taurina "La Tradició" amb un total de 43 segons i en tercer lloc les promeses de la penya taurina amb un temps de 58 segons. Cal destacar que les joves promeses van tardar una mica més ja que un component de la colla es va "rajar" una mica a l'hora de tallar la corda i va ser ajudat per un component de la colla d'Amposta.
Fotos: Gerard March.