dimarts, 31 de juliol del 2007

Diari de festes: Dimarts 24

El dimarts de festes va ser de lo més normal. Pel matí va haver una musclada popular i també hi havia una exhivició de quads però va quedar aplaçada per dissabte dia 28 per raons tècniques...o no....qui sap?
Pos a la musclada va passar lo de sempre que va començar tard, sobre mitja hora de lo previst al programa, per lo que al començar a les 2 de la tarde la gent vol musclo ràpidament per marxar a dinar. I el resultat es que a les 3 de la tarde ja no hi queda ningú (normal) i els musclos estan encara quasi tots per menjar (el bon amic "Belet" se'n fort un fart que pa què....i després es va queixant de l'estòmec totes les festes...je,je,je...).
I per continuar amb la festa, pos per la tarde vam tenir la típica tarde taurina amb bous de la ganaderia d'Hilari Príncep. Els bous i vaques que va portar crec que van estar a l'alçada del toreros (forasters, es clar). I crec que es van vore bones retallades...sobretot al "manso"....je,je,je...vaja manso més templat!!....fica't davant, fica't...
Per cert, natros mos vam fotre un arròs amb llamàntol que et podies llepar tots els dits i part del veí (només cal mirar la foto). Per lo que des d'aquí vull donar les gràcies als paganos (Josep "lo Livio" i Paco "el Fodego") i al Sr. Pepe el cuiner per tant flamant paella...què bona que estava!
I per la nit vam tindre paella (si, si, no m'he equivocat.....es que retornava una mica...) i a part, ball amb l'orquestra de les nostres terres (de Paüls) "Orquestra Atalaia". Que com sempre ens va deleitar amb una bona música fins les tantes de la matinada. I qui aguantava el tiro se la fotia a les carpes a vore fer-se de dia....jo ja tenia altres obligacions...