dimecres, 18 de juliol del 2007

Senyal de festa...

Aquest matí, com tots els matins laborals surto de casa sobre les 8....o 8 i pico, depèn de les vegades que paro el despertador, m'he endut la sorpresa de vore a mig ull les banderes penjades per tot el lligallo que baixa cap al centre del poble. Ui!, he pensat, la primera senyal de que les festes ja són aquí!. La segona senyal la trobes a la pista poliesportiva on ja estan ficats els canyissos de tancament per a les nits de ball a la fresca.
Pos he continuat baixant pel lligallo i m'he fixat que les vanderes són noves (que no vol dir que s'estrenen ara...) i que estan senceres i netes. Un cop arribat a la plaça estava el camionet municipal amb una grua amb sistella ficant banderes cap a baix del poble, i a la borera es trobava un treballador municipal amb el inconfundible roba reflectant i Joseret (l'operari municipal asignat al poble) xerrant amb aquest. Jo he fet la intenció de saludar amb la ma casi sense soltar la ma del volant, ja que l'últim cop que el vaig saludar i vaig soltar la ma del volant per a tal fi em vaig endur una morera i una farola......
I al migdia quan he tornat a casa des de la feina he vist que les banderes també han arribat a les faroles del polígon adjuntes a l'entrada al poble per baix (zona esportiva).
En conclusió, que es comença a notar el canvi de gobern. Esperem que sigui el principi d'una llarga acció cap a interessos urbans del nostre poble, els qual fan falta fa ja uns quants anys.

3 comentaris:

Jordi ha dit...

Au va ke això ja està akí!!! Lo fetge ja tremola pq veu vindre lo ke li espera!!!jejeje

Anònim ha dit...

Je,je,je...tens tota la raó Jordi!!
Per això hem de mirar de diversificar les fartaneres, tan sigue de menjar com de beure...
Bones festes!

Anònim ha dit...

Hola manito!!! Preparat per a les festes??? Segur que sí!!!
No mengeu massa que después els excesos es paguen!!! Ja baixarem alguna tarde a berenar als bous, ummmm!!!
Ja veus que de quan en quan li dono un cop d'ull al teu blog. La veritat és que está molt bé perque vas veien lo que passa al poble.
Besets i felicitats pel blog