dimarts, 28 d’agost del 2007

Veí (habitant) de Campredó pren lo bany a la bassa del monument a la Família

Ara la rotonda de la Família ha tornat a ser notícia perquè el cap de setmana passat un jove de 25 anys, veí (o que hi habita, jo personalment ni el conec ni se on viu, i això que el poble és menu...)de Campredó, va fer un cabussó en tota regla a la bassa del monument amb un Volkswagen Polo d'última generació. Se suposa que no ho va fer expressament, tot i des del punt de vista estètic estaria plenament justificat per la forma en que va quedar el cotxe, inclús va servir per fer unes acrobàcies al seu damunt per part d'uns individus que van passar per allí a aquelles hores de la matinada. Informa l'Ajuntament tortosí que els fets van passar cap a les 3.30 hores de la matinada de dissabte, i que el vehicle va introduir-se a l'aigua provocant alguns danys a la plaça i a la vorada. Al lloc dels fets es va personar una patrula de la policia local, qui va identificar el jove i va obrir diligènices després de comprovar que conduïa sota els efectes de l'alcohol i que no tenia permís de conduir. També es personar un dels meus "informadors", nom del qual no divulgaré pel fet de que havia d'estar dormint a aquelles hores i es trobava de "parranda" amb els colegues (ja li fotré jo, ja...).
Al menys, va tindre la valentia d'agafar el seu mòbil d'última generació i fer un parell de fotos i grabar uns segons de vídeo. Aquí vos ho deixo, encara que la qualitat no és molt bona.
Fotos i vídeo: Informador al "quite"


5 comentaris:

Anònim ha dit...

al quite... jejeje. A mi si ke mel'ha dixat obrir!!!

lo sifo ha dit...

un punt per a l'informador....Així m'agrada sempre al lloc quan fa falta....
Això si diràs que als mitjans que he vist la informació li donen més importància al fet que era de Campredó que la notícia en si. Segur que del poble no deu tindre ni el pa que compra cada dia este personatge....

Anònim ha dit...

Segurament amic Gerard, segurament...
Si inclús no havia vist mai este cotxe rondant pel poble...

Anònim ha dit...

VIVIA ALS PISOS DEL SR. GERMAN MACHI PERO JA ELS A FICAT FORA DESPRES DE LES DENUNCIES DELS VEÏNS PELS ALDARULLS CAUSATS A ALTES HORES DE LA MATINADA. NO SOC RACISTE PERO SI NO ENS POSEM EN UNA MICA DE FORÇA ESTA GENT ENS CAUSARAN PROBLEMES. JO A ESTE INDIVIDUO EL FOTRIA TANCAT A LA GARJOLA DE PER VIDA PER ANAR SENSE CARNET I SEGURO. ( VIVA FRANCO )

Anònim ha dit...

Ja era hora que els traguessin fora, ja que la pobra sra Rosita no pot i dormir. Hem de fer fora aquesta gentussa.. que no te ni educació ni civilització.
Aquest personatge del accident anava begut i tirant del freno de ma per tot lo poble... per a fe mal algú... Hem de impedir aquest comportament animal.