dimecres, 10 d’octubre del 2007

Trobat el cadàver del treballador desaparegut al canal

La Guàrdia Civil ha localitzat, al voltant de les quatre de la tarda d'aquest dimarts, el cadàver del treballador desaparegut al canal esquerre del riu Ebre i, amb l'ajuda del Grup de Recolzament d'Activitats Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat, l'han pogut treure de l'aigua.
El cos ha estat trobat a la zona de Font de Quinto, a Campredó, segons han concretat els Bombers. L'operari, de 53 anys, veí de València i treballador d'una empresa subcontractada per Adif, havia desaparegut aquest dimarts a la matinada al canal esquerre quan feia el trajecte en una vagoneta entre Tortosa i Campredó.
Submarinistes dels Bombers i la Guàrdia Civil s'han incorporat a primera hora d'aquesta tarda a la recerca del treballador. Des d'aquesta matinada efectius de rescat buscaven l'obrer, que va desaparèixer quan feia el trajecte entre Tortosa i Campredó. Els Bombers, la Guàrdia Civil i la Policia Local de Tortosa havien ampliat fins a Deltebre la recerca del treballador.
A dos quarts de dues de la matinada els seus companys l'havien trobat a faltar i a les tres van avisar els Bombers, que van iniciar la recerca resseguint el tram de la via entre Tortosa i Camp-redó. En no trobar-lo van començar a buscar-lo pel canal esquerra del riu Ebre, que baixava bastant ple i amb l'aigua tèrbola, cosa que dificultava la recerca.
Text: Ebredigital