divendres, 30 de novembre del 2007

La primera tele de les Terres de l'Ebre

Pos si, ahir a la tarde va néixer oficilament la primera tele de les terres de l'ebre. Lo que no és una tele convencional com les demés cadenes de televisió que podem vore a la tele normal (o coneguda en l'argot casolà com a "caixa tonta"). La posta en marxa es va fer oficial a la sala d'actes de la Cambra de Comerç de Tortosa.
Pos com acabo de comentar, Teveon és la primera televisió per internet de les Terres de l'Ebre i el Baix Maestrat. Es tracta d'un projecte realment innovador de l'empresa Doble Columna, editora del mensual gratuït Cop d'Ull.
La idea principal dels que porten la revista era només fer una pàgina web de la pròpia revista, però han anat més enllà i s'han complicat la vida implantant una cadena de televisió via la pantalla de l'ordinador. La idea principal és que Teveon està pensat com un diari en línia, però també com un canal de televisió IP, amb un portal de vídeos sota demanda que es poden veure amb una qualitat molt alta (si tens un bon ordinador i una bona connexió d'internet, es clar), i també a pantalla completa en qualsevol moment, i en què els espectadors poden deixar els seus comentaris, aprofitant l'exemple dels blocs.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Trobo que s'auria de parlar de la SUPER ILUMINACIÓ que mos han posat al poble.

Vergonya mon hauriem de donar.

- un ciutadà indignat

Lo Barber ha dit...

Pos si "ciutadà indignat", tens raó. Com a membre del Consell Assessor et puc dir que la queixa ja està feta formalment i que el tema està en procés de solucionar-se.
La culpa és que l'empresa d'enllumenat contratada per aquest any ha ficat l'enllumenat a on ha volgut. Per exemple, et pots trobar 7 llums decoratius al pont vell de Tortosa i a Campredó solsament hi ha 4 o 5 (ara no me'n recordo exactament). Repateixo, és culpa de l'empresa contratada i que segurament la colla que ha ficat les llums, pos les ha ficat a on a volgut i sense para a pensar ni coordinar la seva posició.
En quan a la "decoració" també cal dir que avui dia ja hi ha un altre sistema de llums amb un consum més baix i per això són d'aquest tipus.
Bé, espero que s'arregle el tema abans de les festes de Nadal.