diumenge, 4 de novembre del 2007

La U.E. Campredó, imparable!

Crec que és el primer "post" que faig sobre un partit del Campredó. Fins avui únicament ficava el resultat com a notícia al marge dret del blog, ja que per a comentaris sobre els partits és millor llegir la crònica que fa el "Presi" al blog de la U.E. Campredó.
Però el partit que va disputar ahir el nostre equip davant el C.F. Roquetenc B ja és per treures el barret (o la boina).

Tal i com vaig poder comprovar ahir amb els propis ull, la U. E. Campredó ja fa un fultbol més característic d'un equip de 3ª divisió nacional. Inclús et diria que val mes la pena anar a vore un partit del Campredó que del propi C.E. Tortosa (militant a Primera Catalana). El Campredó fa un joc vistós, amb un tancament de la defensa impacable. Els dos laterals estan "intractables", tan Albert com Miguel no hi ha pilota que els passi. I a la mitja, hi ha un retoc de pilota que ni el Xavi i el Iniesta el fan en proporció al tros de camp que hi ha de diferència entre el Camp Nou i el Municipal de La Forja.
I sobretot, el que més me impressiona és el bé que han agafat la tàctica els homes de Ximo Paredes. Particularment, els primers partits de lliga quan vaig vore que el Campredó jugava amb un sol davanter (normalment Edu al centre) a casa, vaig pensar: "com collons vol fer gols este entrenador?"; però en seguida veus com els dos volants (ja sigui Joel i Jaume, o Marc i Didac) pujen per la banda a tota hòstia i desborden als defenses amb total facilitat. Un exemple clar són els dos magnífics gols que va clavar Joel a la primera part del partit d'ahir.
Un altre punt a favor d'este equip és que hi ha homes a la banqueta que et poden solucionar sempre la papereta si han d'entrar al terreny de joc en substitució d'algun company, o sigui, que no es nota el nivell de l'equip quan hi ha una substitució.
En conclusió, que aquest any si que hi veig un equip ja de 2ª Regional. Si les coses continuen igual, ja tenim l'ascens "casi" a la ma. Ara només cal no refiar-se'n i seguir amb aquest línea, ja sigui a casa o fora.
La setmana que ve, al camp del Tortosa contra l'Escola Esportiva Ebre es poden acabar d'apreciar les intencions d'aquest equip.
Enhorabona equip, enhorabona entrenador, i sobretot, enhorabona Junta Directiva!

1 comentari:

Jordi ha dit...

Moltes gràcies manel per la part que em toca.
La veritat és que estan jugant molt i molt bé. No sé com s'acabarà la temporada, però passe el que passe, este any estem disfrutant molt veient-los jugar.

Tan de bo vigués encara més gent a veure els partits i animar als nostres, ja que fa temps que no es veien partits tan bons a casa nostra.

Ànims