dimecres, 21 de novembre del 2007

Manifestació dia 15-D a Tortosa

Les plataformes existents a les terres de l'Ebre, La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE), la Coordinadora Anticementiri Nuclear, la Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia, la plataforma de la Terra Alta i la plataforma Salvem la Mar de l'Ebre han convocat una assemblea unitària, l'1 de desembre a Tortosa, per analitzar projectes com ara el Xerta-Sénia, el cementiri de residus nuclears, el dipòsit submarí de gas i l'allau de projectes eòlics que està vivint princpalment el Baix Ebre, la Terra Alta i la Ribera d'Ebre.
A partir d'aquesta data, s'ha comentat de fer una manifestació conjunta en protesta per la degradació indiscriminada que està tenint el nostre territori per al proper dissabte dia 15 de desembre (l'hora encara està per confirmar).
En aquest sentit, la nostra plataforma "Entre Campredó i Font de Quinto, ni parlar-ne!", també hi hauriem d'assistir amb les nostres pancartes en contra del traçat d'aquesta via de comunicació.
En tot cas, crec que s'hauria de fer una assamblea informativa i decidir si es participa o no en un sol front comú, ja que individualment cadascú pot fer lo que vulgue, es clar. Vos mantindré informats.
Foto: La Marfanta.