dissabte, 10 de novembre del 2007

Nou blog campredonenc

Es que ja surten com rovellonets!..encara que este any no sigui així, lo dels rovellonets es clar. Pos si, hi ha un altre blog al nostre poble. Això m'alegra molt ja que veus com la gent es va ficant al dia en el tema de les noves tecnologies de la informació i la comunicació.
Encara que el propietari del nou blog actualment no visque a Campredó, es pot dir que hi passa tot el dia (i la nit no, perquè no hi ha marxa a este poble...je,je,je). Es tracta d'en Joan Forés, enginyer com jo i company de fatigues en l'època estudiantil. Actualment treballa com a cap de manteniment i seguretat a l'empresa YKK.
Tal i com ell relata en el seu blog, la inspiració li va vindre gràcies als blogs meu i del seu "cunyao", en Gerard March (lo sifo).
El blog en qüestió es diu "Tinc una palla a l'ull". I tracta principalment de vivències de l'autor, tan en pròpia persona com vistes a mitjans de comunicació i comentades per ell. Tingueu en compte que les notícies no sempre seran les "normals" que poden passar pel món, sinó que vos podeu trobar la notícia més inverossímil, vos ho asseguro, de Joanet qualsevol cosa!
Moltes felicitats i sort!....et farà falta....
Foto: Joan a la marató de Nova Iork (no va guanyar trofeus, però si amistats...)

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Si Manel, això dels bolcs a Campredó va en augment. Això és bo. Recorda que el proper 15 de desembre tenim el CAMPREBLOG on reunirem a tot aquesta gent.

Joan Forés ha dit...

Gracies per la presentació en societat Manel, tens raó quan dius a la teua manera que "tengo el corasson partío" entre Tortosa i Campredó.
El bloc ha nascut com una manera de comunicar-me amb amics i família a través de Internet i no té una ambició de comunicar notícies d'interès general, és per això que la informació que surt és més be per distreure i treure un somriure del lector.