diumenge, 25 de novembre del 2007

U. E. Campredó: Final 1ª volta

Ahir dissabte, i concretament a les 16 hores, la U. E. Campredó disputava el seu últim partit de la primera volta del campionat de lliga de 3ª Territorial, grup 20, al camp municipal de l'Ametlla de Mar.
En primer lloc, cal destacar la posició del camp en vers la direcció del vent. Factor a tenir en compte en el desenvolupament d'un partit el dia que fa vent de dalt com ahir. Jo ja vaig arribar al camp acompanyat de ma filla amb uns 5 minuts de retard, es que no sabia que el camp nou estava situat a un lloc diferent al vell i vaig anar cap al vell. Sort que detràs de mi amb el cotxe anava l'amic Gerard i ell que ja està cansat d'anar per estos camp de la comarca davant i detràs de son fill, i ja ho sabia i m'ho va indicar.
Pos com diea, va ser important amb la condició física del nostre equip aquesta temporada haver escollit la porteria contrària a la direcció del vent aquesta primera part i així aguantar com fos el vendaval (tan de vent com de joc de l'equip contrari) i la segona part arrollar-lo!.
I així va ser, la primera part es va saldar amb un 1-0 en contra. Però a la segona part, ja deixar d'existir l'equip local i només es va vore un Campredó pletòric que no va deixar ni respirar a cap jugador local.
El gol de l'empat va arribar amb un xut entre a portar i centrada de Raül que va ser desviat fins al fons de la red per Didac, i això quan només havien passat uns 10-15 minuts de la 2ª part.
El gol de la victòria es va fer esperar, i potser quedaven uns 5-10 minuts per acabar el partit quan una jugada personal del pitxixi de l'equip Jaume la va culminar amb un clar penal que va senyalar el sr. col.legiat. Transformant ell mateix la pena màxima i pujant al marcador el 1-2 final.
Amb aquesta victòria, dels 9 partits disputats, la U.E. Campredó ha sumat aquesta 1ª volta 7 partits guanyats i solament 2 de perduts. Lo que sumen un total de 21 punts. La llàstima és que els dos partits perduts són a casa. Però esperem que aquesta segona volta no hi hagi més partits perduts a casa...ni fora!.
Cal destacar l'aparació de Manolo Calvet com a nou porter del Campredó. La seva actuació, la veritat es que va ser normal en la 1ª part i desapercevuda en la 2ª ja que crec que només van arribar un parell de cops a la porteria defensada per ell mateix. De Manolo cal destacar, en opinió meua, dos coses: que li fa falta una mica d'experiència principalment en la sortida als córners i en segon lloc, que té lo que ha de tenir per ser unbon porter: "garra i geni (o mala folla)".
Classificació a falta de la última jornada de la 1ª volta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaya gran temporada estan fen los nostres jugadors!
No se si s'havia vist mai un any de futbol tan bo al poble. Potser x aixo ve la gent i la ke no ve, s'ho perd pq es tardara temps a veure un equip local jugar aixi!!
Tan de bo dure molt temps.

jordi

Lo Barber ha dit...

Si però ara tampoc cal passar-se. A vore si els "alavem" massa i s'ho creurant i foten una 2ª volta dolentíssima. Pel que dius, pos crec que fins i tot juguen millor fora que ha casa. Crec que a casa acusen la pressió del públic i de que ho han de fer bé. O sinó, per què han guanyat tots els partits de fora i els que han perdut han sigut a casa?