dissabte, 15 de desembre del 2007

Derrota i tangana!

Després d'haver perdut la setmana passada el seu partit contra el màxim rival, el C.F. Masdenverge, a ocupar les primeres places de la tabla; la U.E. Campredó tenia que surtir avui al camp a menjar-se tota la gespa. Jo no se que li passa a este equip quan juga els partits de casa, jo diria que als jugadors els hi agafa una classe de "temor escènic" com si pujessen a la tarina del teatre per primer cop. Pos als nostres jugadors els hi passa el mateix, una vegada situats al camp, pos es perden en seguida i no saben on es troben. La defensa va perduda, i això ho ha aprofitat el Godall per fer un plantejament del partit com ha de ser, fent una una paret en defensa i sortint al contratac de maravilla. Així a la primera part el homes de Ximo Paredes han arribat a portar contrària però en cap moment han donat símptomes de poder fer un gol, i per la contra, el Godall anava fent contratacs que cada cop anaven més a prop d'entrar la pilota dins la porta defensada per Manolo.
I així ha estat, un contratac per la banda dreta, quan Miguel estava mirant els nuvols negres que arribaven, ha arribat el 0-1 que pujava al marcador.
Jo em pensava que la segona part Ximo fotria un bon "meneo" als seus jugadors però la cosa no ha canviat molt que diguessem, per lo que el Godall a tornat a fer de les seves i ens ha clavat el 0-2 al marcador. I per acabar, s'ha pogut establir el definitiu 1-2.
I un cop els jugadors han entrat als vestidors...ha començat la festa!!!
Jo apostaria per a que, tal i com està projectat, els vestidors nous tinguen entrades diferents a cadascun dels vestidors. Perquè el ròssec entre jugadors propicina alguna que altra "caricia" entre jugadors.
Però en este cas, els jugadors del Godall estaven una mica més "assalvatxats" i s'han ficat a trencar botelles i vidres de les finestres dels vestuaris, per lo que Judit no ha tingut més remei que trucar als Mossos d'Esquadra. Es que, com a mínim, que paguen lo que han trecat, oi?
Jo a esta gent no els deixaria sortir del poble. No m'extranya que la temporada passada els claussuressen el camp en uns quants partits. Suposo que "algo" dolent van fer...
Be, a vore si la setmana pròxima les coses van millor al camp de l'altre líder, l'Aldea...ja vorem!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Steu flipan o q?Creieu q celebrem les victories aixi?Quanta incultura barber, no cal q me contestes q no tornare a entrar a nesta merda de foro, pero q sapigues q els agredits van ser los jugadors del godall. Kines botelles?si se assalbatxat es estar a terra mentres 6 0 7 tunflen a patades fins a deixarte semi inconsient. No sabeu perdre, i lo del camp tancat espero q daki poc puguem dir lo vostre camp supera al del godall en creus, pq es lo q us mereixeu. i que un terremoto ho faci tot fosfatina. I lo dels mossos desquadra sta be, si no fossa pq los q van vindre van ser la guardia civil i trucats pels jugadors del godall pq tenien un a terra estes i no podien sortir. Res, que godall es godall i campredo es tortosa i si vos voleu diferenciar dels vostres veins a base dosties, me sembla molt be pero no transverseu la realtitat. I res, 3 puntets q volen. I si algu te cap dubte del q dic q llegeixi lacta del partit i els seu corresponent annex i no la escrit ningu de godall si no l'arbitre que es una persona imparcial i que va viure la situacio en les seus propies carns. I si no quedeu contents que un terratremol us faci la pedania fosfatina.adeu!

Lo Barber ha dit...

A vore, està clar que jo dins la "tangana" no estava. I que a mi m'ho han contant. I està clar que m'ho ha contat un de Campredó i per suposat la seva versió. Que mira per on serà totalment diferent a la d'un de Godall...no se perquè....
Llavors, tot lo que he ficat és una opinió personal de lo que va passar i explicat per un de Campredó. Los de Godall voleu contar la vostra versió?...Pos conteu-la, tenim el meu bloc per fer-ho.
Per lo demés, pos com vastros dieu, l'autoritat competent té la última paraula.

Anònim ha dit...

És cert que va haver-hi un jugador del godall que va sortir més escaldat que els altres, però en una baralla no només pega un, ja que jo sóc jugador de campredó i també em van pegar, i t'aseguro que no va ser un company meu.
Un jugador

Unknown ha dit...

Tot això ens hauria de fer reflexionar als seguidors del U.E. CAMPREDÓ i la seua junta. Ja que no és el primer cop qeu tenim algun incident d'aquest tipus. No anem bé per aquest camí.

Anònim ha dit...

El camp del Godall ja el van tancar, me penso que la temporada passada, per aldarulls semblants, en aquell cas els del Godall culpaven l'equip contrari. He estat al camp del Godall un parell de vegades i els he vist insultar els "forasters".

Se veu que no s'han enterat que formen part de la Unió Europea... Ai quan ho sapiguen... Los haurien de regalar un calendari mas que sigue pa ficar-se al dia del segle actual

Anònim ha dit...

Me penso que tu no saps de que va el tema, perquè va ser un jugador del Godall el que va pegar a l´àrbitre la temporada passada. Ni els de la junta, ni la gent van tenir res a vore. Si no saps del que parles valdria més que no fotiguesses lios. I deu fer molts anys que no estàs al camp del Godall, tants com 10, perquè vosaltres sempre heu jugat a tercera i nosaltres 10 de seguits a segona. I hem jugat amb equips de molta més categoria que el vostre i cap problema. I aquests temes s´haurien d´acavar dins un camp de futbol.

Anònim ha dit...

Aquesta va ser una de les causes dels incidents, que les coses no es van acabar amb el xiulet de l'arbitre. I em referexio a les vacil·lacions i insults dels del godall a l'acabar el partit. Crec que si acabat el partit no haguessin dit res ara no s'estaria parlant del tema, per desgracia les probocacions van trobar resposta. De fet pareix que ancara duren en format digital... no teniu esta sensació??

Anònim ha dit...

pero havere judadors del Godall mos critiqueu a natros per començar a pegarmos o x la baralla!!
xr vatros que¿?
que li fotes palo als arbites!!!
almenos natros temin mes coneixement!!i ales autoritats no li els plantem cara!!
no com vatros que a la autoritat del camp li foteu!!
i si tanta categoria teniu ke feu a tercera¿?