dimecres, 19 de desembre del 2007

Les escales de l'esglèsia arreglades

El diumenge passant en el transcurs del "Vermut per a parlar-ne" em vaig apropar a les escales de l'esglèsia i vaig veure que ja s'havien acabat les obres. Què no ho sabieu?
Pos resulta que Mn. Victor estava ja cansat de vore als crios pujar i baixar per la rampa que hi havia per als cotxets o minusvàlits, i va decidir treure-la i acabar de ficar escala en tota l'entrada a l'esglèsia. La veritat es que la rampa necessitava unes obres de remodelació ja que estavban molt llises de tant baixar i eren un perill per a la persona que intentés pujar per elles.
Pos bé, les obres ja s'han acabat i els crios ja no jugaran més a la rampa.
La única cosa que li queda fer ara a Mn. Victor es ficar un cartell a la part de baix de l'entrada que fique "Mares amb cotxets i minusvàlits per la porta del darrera", no trobeu?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues no em sembla bé aquesta decisió. M'he passat gran part de la meua infància jugant a la rampa i crec innecessari que Mn. Víctor la tregui per a que els xiquets i xiquetes no juguin! Quin mal hi fan?

Anònim ha dit...

No hem sembla be que faci aixo.

Anònim ha dit...

Quanta raó tenen aquests comentaris. Aquelles boniques tardes de patins i monopatins per la plaça, on l'estrella era "la rampa de missa". Sol passar al poble que en ho anem carregant tot. Renovar-se o morir, que deia aquell... a vegades no cal renovar tant i quedar-se en lo que hi ha i més si no hi fa cap mal.

Lo Barber ha dit...

Expatinador, tu hauries de saber (suposo que ho saps, però passes...) que la plaça del poble, ni les escales o rampa de l'esglèsia, no és lloc per patinar. Ja hi ha una pista poliesportiva per practicar qualsevol tipus d'esport. Crec que ha fet ben fet Mn. Victor de convertir la rampa en tot d'escales. Era un perill per a la gent. Tu haguesses sigut el primer de demanar una imdemnització si haguesses caigut per la rampa i t'haguesses trencat algo....segur!

Anònim ha dit...

Trankil blogger que és una opinió personal, només faria falta que el mossen no fes el que millor cregui a la casa del senyor. El perill pot estar en qualsevol lloc, los crios ja saps que si no n'hi ha se'l busquen. Si llevant la rampa ja no hi haurà més ferits, pos bé per l'obra, no vos fiquesseu nostàlgics s'ha de millorar el poble. Bon Nadal tingueu cibercampredonencs i cibercampredonenques!!