diumenge, 23 de desembre del 2007

Uns Pare Noels molt peculiars

Ahir la tarde, i puntualment cap a les 18:20 hores van arribar al nostre poble els Pare Noels motoritzats. Que tots els anys venen cap a estes dates d'arreu de la comarca a portar als nens i nenes del poble uns detallets que patrocinen un Supermercat i una casa de refrescos.
Per sort el temps ens va acompanyar i no va caure ni una gota d'aigua en tota l'estona que van estar allí.
Pos cap a l'hora que he comentat, estan tots els xiquets esperant al poliesportiu amb el ventet que tallava i corrent per a passar el fred (jo em vaig ficar una gorreta que sinó...), de sobte vam sentir els sorolls d'una multitud de motors que entraven per la part de dalt del poble i que començaven a fer sonar els seus clàxons. Segons els sentiem baixar, vam deduïr que anaven a pegar primerament una volta per tot el poble i que a continuació farien cap al poliesportiu.
Van arribar sorollosament i jo mateix els vaig fer pujar amb les motos i els cotxes que portaven tots els regals fins a dalt mateix de la pista poliesportiva.
Un cop a dalt, van pegar la volta de rigor per la pista i van parar i estacionar les motos en filera. També donava goig vore a tantes motos i tan xules juntes. Es tracta de la penya motociclista "poc a poc". Són els que també tots els anys venen un dia de les festes a fer una exhibició vde motos i de com es menjen musclos i es veu cervesa...je,je,je...
A continuació van fer ficar als xiquets en fila i van començara repartir els regals per a tots i totes.

I un cop acabat, pos van marxar pel mateix lloc que van arribar....i fins l'any que ve!
Ara a esperar al Pare Noel de veritat que arribarà demà a la nit a totes les cases.