dimarts, 13 de maig del 2008

Rehabilitació camins rurals

En el transcurs d'aquests primers cinc mesos de l'any 2008, l'Ajuntament de Tortosa ha realitzat un seguit d'actuacions sobre una vintena de camins municipals que presentaven deficiències en el seu estat de conservació. Aquestes actuacions (la majoria d'elles ja finalitzades) del Servei de Manteniment d'Equipaments, Infraestructures i Serveis han estat les següents:
Pavimentació asfàltica general (tot l'ample del camí): - Camí de Canivell (acabat) - Camí del Barranc de la Llet (acabat) - Camí de la Creu de Coll Redó (adjudicat i pendent d'execució immediata) - Camí Vell de la Galera, Vinallop (acabat) - Camí de la Buinaca, Bítem (obra compartida amb l'ajuntament de Tivenys i pendent d'execució) - Camí del Coll de l'Alba (acondicionament del ferm a l'alçada de l'ermita)
Pavimentació general amb material granular (sorra): - Camí de les Gerres, Vinallop (acabat) - Camí de la Travessera de Sant Francesc, Vinallop (acabat)
Apedaçament asfàltic puntual (cobriment de clots): - Camí de la Font de Gràcia (acabat) - Camí de Soldevila i vial d'accés al col·legi Verge de la Cinta (acabat) - Camí de Nivera (acabat) - Camí de Salvaigües de Pimpí (acabat) - Camí del Teix (acabat) - Camí de Salvaigües de Campredó (acabat) - Camí de la Raval de Font de Quinto (acabat) - Camí del Coll del Rajoler (acabat) - Camí de Tortosa al Perelló (acabat)
Condicionament amb formigó i escollera (trams puntuals): - Camí de Nivera (acabat) - Camí del Barranc de la Llet (acabat)
Per una altra banda, s'actuarà també sobre altres camins municipals dins del programa de subvencions bianuals del Consell Comarcal del Baix Ebre per a l'arranjament de camins. Els camins proposats al terme municipal de Tortosa són els següents:
- Camí de Sant Francesc, a Vinallop (tram) - Pont d'Arturet, al camí de Roca Corba, a Campredó (tram) - Camí de les Barraques (de l'Hostal de Don Ramon fins al camí que va del Coll de l'Alba fins a la caseta del guàrdies)
L'import total del programa del Consell Comarcal del Baix Ebre es distribueix entre els municipis de la comarca que sol·licitin la inclusió a partir de percentatges de població i d'extensió en kilòmetres quadrats dels termes municipals. La quantitat econòmica d'aquesta subvenció corresponent a l'Ajuntament de Tortosa és de 28.700,05 euros
Font: Ajuntament

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo cami que va de campredo a amposta per dins esta molt malament i no l'an arreglat.

Lo Barber ha dit...

Normalment no solc repondre a estos comentaris, ja que ni sóc la persona adinet ni tindria causa verídica per poder-ho fer. Però en este cas ho faig ja que justament el diumenge passat, per la tarde, vaig anar fins a la nova urbanització que està construïnt Martinsa-Fadesa. Pos et puc dir, i suposo que tu també ho veus tots els dies, que el camí està prou bé fins arribar al lloc on es comuniquen canal i riu, on hi ha varis clots. Però per lo demés es pot anar perfectament. Inclús, com tu saps, també hi ha la rampa abans d'arribar a la via del tren asfaltada. Si a partir d'ara ja vols fer la queixa formal, lo millor es que passes per les oficines municipals i la facis.