dilluns, 30 de juny del 2008

Danys a un vehicle per part d'un desconegut

Va passar justament ahir diumenge sobre les 16 hores de la tarde al carrer Rocacorva (zona columpios), quan un desconegut que vestia camiseta roja i pantaló texà i "suposadament", segons els testimonis, de raça magrebí, va pujar per la vorera del bloc de pisos del carrer Sant Lluis fins arribar als columpios i allí es va dirigir cap al vehicle, un Citroen Xsara Picasso que hi havia estacionat. Quan de cop es va ficar a pegar cops a un dels retrovisors del vehicle amb la intenció de trencar-lo. Justament en aquell moment passaven els testimonis els quals li van recriminar el fet, responent ell "Y a ustedes que les importa!".
Un cop havent ja aconseguit el seu objectiu de trencar un retrovisor, se'n va anar a l'altre i va fer el mateix fins que el va acabar trencant.
Segons el meu punt de vista, i no havent trencat cap altre retrovisor de cap altre cotxe, devia haver algun motiu per a que fes tal destrossa. Ja que si s'hagués tractat d'un acte de bandalisme hagués trencat altres retrovisors d'altres cotxes, no trobeu?
En tot cas, es va trucar a la Policia Local i estos als Mossos d'Esquadra. Aquestos van venir o vore si localitzaven a l'individu però ja no el van vore. Fet que refà la meva sospita de que es tracte d'algú que està vivint al poble i es va ficar en seguida dins a casa...
A hores d'ara encara l'estan buscant...