dilluns, 9 de juny del 2008

Petit incendi a la fàbrica Rehau

Dissabte passat, sobre les 10 del matí, va tenir lloc un petit incendi a la part darrera del magatzem de la fàbrica Rehau al polígon industrial Baix Ebre. Es veu que l'incendi va succeir a un lloc on hi havien dipositats cartrons i plàstics, per això el fum tan negre que sortia. Per sort tot va quedar amb això, foc i fum. No va haver que lamentar cap dany material, només es va sucarrar una mica la façanadel darrera del magartzem; i més important encara, cap dany personal. La intervenció dels bombers va ser ràpida i el cos dels agents de la policia local va fer el pertinent avís pels carrers del poble de que la gent es quedés tancat dins a casa amb les finestres tancades.
Foto: Lluís Alguero des de la fàbrica Ercros.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

la veritat es que crec que es va avisar a la gent quan tothom ja estava tancat dins de casa, ja que, l'incendi es va produïr sobre les 8.30. Sort vam tindre de que fes vent perqué sinó si que podria haver passat algo gros, ja que, com dius la fum era molt densa i l'olor a plàstic cremat era prou forta!
Espero que si torna a passar alguna cosa semblant, l'avís es doni el més pronte possible i no 1.30h despres de començar a escampar-se el fum.

Anònim ha dit...

estic d'acord amb l'anònim anterior... la veritat és que quan va passar la Policia Local alertant de l'incident, ja feia prou estona que no es veia fum al cel...

És veritat que recentment es va establir un pla d'emergència per si algun dia passava algun incident greu al Polígon i la gent del poble se'n assebentés "al moment"?

Lo Barber ha dit...

No del tot. El Pla d'emergència només afecta a les empreses químiques, que en el nostre cas són Ercros (Antiga Polialco), al polígon, i Celesa. En cas de que passés algo a estes dues empreses, principalment a Ercros, llavors si que s'activaria el pla d'emergència exterior. Casualment estan acabant de construir una torre al polígon on anirà una sirena pels cosos d'accidents.