dimarts, 19 d’agost del 2008

Enllaç d'alt "standing": Xavi i Cinta s'han casat...

.....i natros a la boda hem anat....
La boda va tenir lloc el passat dia 16 a les 18 hores a l'altar Major de la Cinta a la Catedral de Tortosa, encara que per a natros el "bodorrio" va començar el dijous a la nit en la penjada de pancartes commemoratives (no cal explicar res més, sinó tot se sabrar...).
Hi havia ordres de que la boda comencés puntualment a les 18 hores ja que a les 19 hores s'havia d'abandonar la Catedral degut a que se li conecta l'alarma des de Barcelona. Es veu que des de que van ficar l'exposició permanent "Dertosae" que hi ha una alarma i a les 19 hores en punt és conecta automàticament (o això ens van dir).
Pos la boda va començar puntualment a les 18:25 hores i va acabar puntualment a les 19:05 i escàs. O sigue, que ens va tocar anar tots a comissaria a declarar....je,je,je...és broma!
Seguidament, i després que el tècnic pirotècnic Sr. Valldepérez fes explotar la traca tradicional, vam anar cap al Rt. Julivert (Racó de Mig Camí). Allí ens esperava, per començar una bona cerveseta fresqueta mentres esperavem als nuvis que arribessen de fer-se les tradicionals fotos. Mentrestant anavem xerrant amb els diferents convidats que fa temps que no has vist.

Exactament cap a les 20:30 i pico començava el "pica-pica" composat per una safata de marisc (escamarlancs i llagostins i caragols punxencs) i una serie de picoteos que hi havia damunt les taules. A continuació van anar servint racionetes de: fabetes amb xipirons, xipironets fregits, fideuà, "gula del norte" la autèntica!, i clòxina rellena. Per cert, segons el menú del convit es van deixar l'arròs negre (se'ls va diguè passar).A continuació ja van arribar els nuvis, i amb ells la tuna que els van recitar alguna que altra cançó típica: clavelitos, clavelitos...
Seguidament ja vam entrar a la gran carpa per anar buscant el nostre seient i començar a sopar. La continuació del menú estava composta per llamàntol (mig) amb llagostins, sorbet de llimona i filet al "foe". I acabant amb el postre. Per cert, algú va veure el pastís de nuvis....és que jo no el vaig vore....

I un cop vam arribar als caferets i demés copetes, ja va començar la barra lliure i amb ella la disbauxa total.
Crec que el final de festa va estar molt mogudet i vam passar un bon rato de bailoteo.
Només cal desitjar tota la felicitat del món a la nova parella i que disfruten del seu viatge de nuvis per les illes gregues.

P.D.: Vam tenir un convidat d'honor a la boda, l'Exc. Sr. Pasqual Maragall. Algú el veu a les fotos?






Fotos: Gerard March.

3 comentaris:

Maria ha dit...

Hola Profe, et responc al dubte del pastís; resulta de que postre no hi havia i el que vas menjar pensant que era el postre, doncs era el pastís.
Aclarit el dubte?, es que hem d’esta a la canya

Lo Barber ha dit...

No si ja ho se amiga ex-alumna. Si inclús al menú ficava "pastís de noces". Però lo que jo dic es que "no vaig vore cap pastís de noces", el típic per poder-se fer les fotos amb l'espasa. I no em digues que aquell postre era pastís de noces....que jo le menjat més cops al Julivert com a postre normal.

Anònim ha dit...

Quina boda es la que vas ana tinc antes que astaveu una mica amenazats no entenc comvos vau aguanta de no fe guerra