dimecres, 3 de setembre del 2008

Trofeu "Martí Laboria", presentació oficial U.E. Campredó

El passat dissabte dia 30 d'agost va tenir lloc el trofeu de futbol "Martí Laboria", el qual dona per presentada la plantilla oficial de la U.E. Campredó per la temporada 08/09.
En aquest cas, el partit va ser contra el C.F. Camarles, de la 2ª categoria territorial. El partit va començar a les 18 hores i amb una bona afluència de públic, tan del poble com forasters. Cal destacar que a esta afluència de públic hi ha que sumar-hi els banyistes que hi havia a la piscina en aquella hora i que es van sumar a l'aconteixement.
El partit, com hem dit abans, va servir per fer la presentació oficial de la nova plantilla. Ja vam mencionar l'altre dia que enguany hi havia canvi d'entrenador i la baixa de nombrosos jugadors, degut principalment per l'edat....i es que l'edat no perdona!.
El nou entrenador, antic tècnic del juvenil del Remolins-Bítem, s'ha portat amb ell 4 jugadors jovenets. Aquestos nous jugadors podem dir que són els fitxatges i reforços del Campredó per aquesta temporada, al menys fins ara. No se si la directiva té intencions de fer més fitxatges. Amb aquestos fitxatges no veig intenció de la directiva de pujar a 2na., sinó més bé d'aguantar la categoria i no baixar....je,je,je....
En quan al nostre equip, cal destacar ja un cop vist la col.locació de jugadors en el camp un moviment i situació diferent de la passada temporada. També està clar que estem en període de pre-temporada i el tècnic l'utilitza per fer les pertinents proves. Podiem vore a Marcos, defensa de tota la vida, com a extrem o fins i tot de davanter centre. O a Manolo, el porter suplent de la passada temporada, com a defensa. Els 4 jugadors nous van jugar el partit, un juga com a defensa central o líbero i els altres tres al mig del camp. La veritat es que se'ls va vore bona voluntat però encara els ho fa falta molt de rodatge per arribar a ser un Sergi, David o Santi.
En quan a la tàctica, jo no en vaig vore cap. No se qui jugava pitjor si el Campredó o tot un Camarles de segona. Poca situació al camp, molta gent anava perduda i sobretot poc entendiment entre els jugadors. A vore si avui dimecres a les 20:45 en el partit contra el juvenil del Roquetenc es veu un altra cosa. I sobretot el dissabte seguent contra tot un ascendit Masdenverge.
I per finalitzar, en quan al resultat, el partit va acabar amb un 0-1 i gràcies. I també gràcies al porter Jordi que no vam encaixar més gols. La veritat és que el porter Jordi em fa patir, si el veuen molts d'equips ens el fotran. Presi, ja pots ficar-li ara mateix una clàusula de rescisió molt elevada!