diumenge, 9 de novembre del 2008

La U. E. Campredó toca fons

Bé, o això penso jo. No se que en pensa l'equip, l'entranador o la pròpia junta directiva d'aquesta situació.
Aquesta mateixa tarde l'equip jugava el partit de lliga setmanal a La Galera, al camp d'un nou equip incorporat enguany a la 3ª categoria Territorial, el C.F. Venus. Ja se que sembla més el nom d'un equip de futbol americà (similar al rugbi), però es tracta d'un conjunt fet a base de jugadors provinents bàsicament de Rumania i que els agrada el futbol i no sabien que fer els diumenges per la tarde.
Fins a dia d'avui, el C.F. Venus no havia guanyat ni un sol punt, ni a casa ni a camp contrari. Havia disputat 7 partits, 4 a casa i 3 fora, dels quals havia fet només 8 gols i n'havia encaixat la contundent xifra de 35 gols (que justament són els que ha marcat el Barça fins ara).
Pos avui ha guanyat el seu primer partit de lliga, i justament davant el nostre Campredó. Començava marcant Josep Martí per la U.E. Campredó i les coses es ficaven de cara, però la veritat que l'equip no agradava gens. Sent així que l'equip local no ha tardat molt en marca l'empat i fins i tot posant-se al davant del marcador amb un 2-1. Així acabava la primera part. A la segona l'equip local tornava a marcar un altre gol que ficava el partit quasi que sentenciat, ficant-se amb un 3-1 per davant les coses quedaven molt complicada per als nois d'Àlvarez. Ja a les acaballes del partit Josep Martí (lo fusteret) ha pogut escurssar distàncies, però ja no s'ha pogut fer res més.
La setmana passada es va perdre a casa amb un contundent 0-3 contra l'Atmella i ara es perd contra el cué del grup.
No se, com ho veieu?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per una vagada penso com tu.¿Qui seu a da fe mira aixo.? Dantrenados ne ñan mes suposo. Un socio indicnat....