dissabte, 27 de desembre del 2008

Lo misteri de Nadal a Campredó

La tarde de Nadal a Campredó no va ser una tarde com la de qualsevol altre Nadal dels altres anys, ja que vam tenir la presència de Quico el Célio, el noi, Jaume Matamoros, el Sr. Vicent Ferrer, el Sr. Bertomeu i el Mut de Ferreries.
Com cada any, aquest grup que interpreta balls tradicionals de les nostres terres fan l'actuació dedicada al dia de Nadal anomenada "Lo misteri de Nadal". Aquest any van escollir l'esglèsia de Campredó com a sèu per al seu espectacle, davant la presència d'unes 200 persones. L'actuació va començar tal i com estable establert sobre les 20:30 hores i va tenir una durada aproximada d'hora i tres quarts. Lo peculiar de l'actuació es que entre cançó i cançó fan una mica d'historieta d'introducció sobre la cançó que està plena de comèdia i de fer riure a la gent. A part de que hi ha cançons que fan intervindre a la mateixa gent del públic.
La veritat és que crec que hi havia molt poca gent per l'actuació que hi tenia lloc. Crec que es va fer molt poca propaganda per part dels organitzadors. La veritat és que molt poca gent del poble ho sabien. Hi havia molta més gent de fora del poble que del mateix poble.
Bé, en tot cas, vam passar una estona entretinguda i no està mal per passar la tarde de Nadal amb un bon ambient i sortint així de casa i de les fartaneres continuades.