dissabte, 21 de març del 2009

Cap de setmana intens a Campredó

Aquest cap de setmana és la festa gran per la cel·lebració del 25è aniversari de la construcció del temple parroquial. Encara que des de el cap de setmana passat s'estan realitzant tota mena d'actes, tan al carrer com vermouts i altres com a dins a l'esglèsia com a conferències, taules rodones, etc.

Tal i com comento, el passat dissabte ja va haver jornada festiva a Campredó. Concretament va venir la Banda Municipal de Música de Tortosa, la qual va realitzar un "pasacalles" per tot el poble i després, un cop s'havia situat i havia assajat dins l'esglèsia, va donar un excel·lent concert a tots els assistents.
Anteriorment es va donar per inagurada la exposició de pintura de pintors del poble i de fora i a continuació es va dur a terme el lliurament dels premis al concurs de dibuix i de redacció del col·legi de Campredó com a conseqüència d'aquesta cel·lebració.
Un cop la banda va acabar el seu concert, va haver com no el tradicional vermout popular a la plaça Mn. T. Cardona. Aquí si que estava ple i no va quedar ni l'estovalla....per què serà?
Cal destacar que l'exposició de pintura ha romandrat oberta tota la setmana. També cal destacar que durant la setmana s'han cel·lebrat una sèrie de taules rodones sobre fets relacionades amb l'esglèsia, com la seva construcció, i altres de índole actual.


Com ja sabeu, els actes continuen avui amb el parc d'atraccions per als més petits i el concurs de truites per als més grans. Demà hi tindrà lloc la festa, amb la cel·lebració de la missa presidida pel nostre Bisbe i altres personalitats del territori. I a continuació gran dinar de fi de festa al restaurant "Pla dels Catalans".
Fotos: Gerard March.

3 comentaris:

campredopoble ha dit...

una pregunta, potser tu ho saps Manel... això qui ho paga?

Lo Barber ha dit...

Com diu lo capellà, "això ho paga lo poble". Per lo demés, jo només et puc dir que des de el Consell Assessor no participem en res. Com a molt, hem pagar el focus de llum que s'ha ficat a la façana de l'entrada a l'esglèsia. I si ho vols compravar per tu mateix, ves visitant el bloc del Sr. Alcalde que allí es penjen les actes dels consells on hi figuren els estats de comptes i les factures pagades.

campredopoble ha dit...

D'acord, moltes gràcies per contestar la meva pregunta. Em semblaria bastant lamentable que des de l'ajuntament s'invertís en aquest tipus de celebracions ja que crec que aquests diners invertits, series més adequats per a greus mancances que afecten al poble i a TOTS els seus ciutadants.