dimarts, 15 de setembre del 2009

2on. dia de batuda, 1ª peça

Aquest passat cap de setmana la Societat de Caçadors de Campredó va realitzar la segona batuda al porc senglar de la nova temporada recent estrenada. La setmana passada vam realitzar la primera batuda sense èxit. Bé, èxit amb el nombre de caçadors però no amb el nombre de peces abatudes, ja que no van tenir la sort de cara.
Aquest passat diumenge la sort va canviar i la vam tenir de cara. Sobre les 8 del matí ja estaven totes les esperes als seus llocs i els gosseros començaven la batuda.
Al cap de poca estona ja es va sentir per l'emissora al soci Xavi Lluch avisant de la presència d'un masclet i que anava sense rumb de cara a unes esperes. Al cap d'un moment ja es sentia la veu de totes les setmanes del SR. Masset dient "És gros i blanc!". Crec que ja li fan falta unes ulleres ja al Sr. Masset. La veritat és que ers un bon masclet però jo diria que no va passar dels 50-60 kg (i això amb l'exageració que ens caracteritza als caçadors).
Bé, en conclusió, l'animal va tenir la mala sort de passar per davant d'una espera a pocs metres, el qual no li va donar cap opció.
El matí va continuar sense cap avistament més. I sobre les 11:30 del matí acabava la segona batuda de la temporada.
El proper diumenge un altra. Concentració al lloc de sempre i a l'hora de sempre.

1 comentari:

lo sifo ha dit...

a este pas tocareu a un trosset de javalí per caçador... vols dir que no falleu una mica??