dissabte, 12 de desembre del 2009

Campredó entra a formar part del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre

Com tots sabeu, a diferents poblacions de les Terres de l'Ebre i del Priorat es realitzen durant tot l'any curses de muntanya, les quals estan lligades entre si amb el "Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre". Per a l'any 2010 el circuit constarà de 19 curses puntuables i la de Campredó que constarà com un "Open" no puntuable.
Resulta que vam arribar tard i ja estava el circuit montat amb totes les dates ocupades. A part, com ja sabeu, a Campredó organitzem des de fa un parell d'anys la cursa de Canicross (cursa de muntanya amb gos), per lo que la nostra intenció era fer els dos esdeveniments conjuntament. Fet que ens va fer canviar la data del caniocross per poder realitzar una cursa de muntanya, encara que estés fora del circuit.
Finalment tenim programat realitzar les dos curses conjuntament el proper diumenge 7 de març de 2010. Justament ahir divendres vam realitzar la primera reunió de ficada en marxa per l'organització de tal esdeveniment.
A part, Gerard March i jo mateix (amb l'ajuda impagable de Carles Balagué) formem part del Comité de cursa i de l'Assemblea del propi circuit de Curses. Lo que comporta que tinguem que assistir ja a nombroses reunions i altres actes que formen part de l'organització de tot el circuit de curses. Justament avui dissabte l'amic Gerard està realitzant durant tot el dia el curs sobre el nou sistema de cronometratge que estrena l'organització per la nova temporada. I el proper dimarts jo assistiré a la primera reunió de l'assemblea per l'organització de les curses del proper any.
Si voleu més informació, la podeu trobar a la web que Campredó té per a les activitats (http://www.campredo.net/) i a la web oficial del circuit de curses, http://www.pamitoc.com/circuit-lliurament-premis.php.
A part, des d'aquí també volia demanar a totes les persones que estiguen interessades en formar part de l'organtizació de la cursa, que envien un missatge a l'adreça següent: cursa@campredo.net. Veniu que mos ho passarem bé!