dimecres, 30 de desembre del 2009

Jubileu 25 anys esglèsia: Festa dels casaments

El passat diumenge dia 27, i dins el marc de les festes que ha programat el Consell Parroquial de la Parròquia de Campredó per commemorar els 25 anys de la construcció de l'actual temple, es va cel·lebra la festa de tots els casaments que hi ha hagut en els 25 anys de vida de la nova esglèsia.
La cel·lebració va començar puntualment a les 11 hores, com no!, i presidida per Mn. Victor. També vam contar amb la presència del Consell Parroquial, l'Exc. alcalde de Tortosa, l'alcalde de Campredó i membres del Consell Assessor (els de sempre).
Durant la missa, es va fer una ofrena floral al nen Jesús per part dels 25 matrimonis que representaven els 25 anys de vida matrimonial del nou temple. També va actual la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa tocant alguna que altra nadala.
Un cop va finalitzar la missa, vam sortir al carrer per gaudir de l'actuació dels "Abanderats" de la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa. Va ser una actuació brillant, que vam gaudir jove i grans.
I per acabar, vermout popular i els que es van apuntar, dinar a l'Ardiaca.
Amb aquest acte acaba l'any Jubileu. Ha estat un any ple de records, vivències i anècdotes que guardarem conjuntament amb els recordatoris que la Parròquia ha fer per l'ocasió. Gràcies per tot Mn. Victor.
Paral·lelament als actes nadalencs, justament esta tarde tindrà lloc el final de festa del Nadal-Cat que tots els anys organitza la nostra parròquia amb l'ajuda d'un munt de monitors. Concretament a les 20 hores vindran els patges reials a recollir les cartes dels nens i nenes i posteriorment hi haurà una xocolatada popular i la representació del pessebre per part dels nens i nenes integrants del Nadal-Cat d'enguany.