dimarts, 27 d’abril del 2010

Beneficiosa Jornada del "Totxo" d'enguany

El passat diumenge dia 18, i com ja és costum els últims anys, es realitza la Jornada del "Totxo" de cara a recollir diners per a Mans Unides.
Enguany la veritat és que la jornada no acompanyava molt, feia "frescota" (com diu el T. Molina) i amenaçava pluja. Però puntualment començava la jornada a les 16 hores.
Ja sabeu que la jornada consisteix en oferir a la gent productes per a que els vagin comprant a preus simbòlics i així poder anar recaptant dinerets. En primer lloc, la gent del poble porta cocs i altres dolços fets artesanalment per vendre conjuntament amb una veguda a un preu d'un euro.
A la vegada que també es rifen altres productes i es venen plantes, samarretes i altres objectes.
En aquesta jornada també hi ha cabuda per als més petits. Entre l'amic Gerard i jo organitzem un torneig de futbol-3, i l'oncle Pagà ens fa d'àrbit. Enguany vam poder montar un torneig amb 11 equips, desglosats en dos categories: la dels mes petits i noies i la dels més granets.


I pe finalitzar, va haver una conferència a càrrec de l'arquitecte Xavier Martí el qual va fer una explicació de la història del "campanar" com a part fonamental de l'esglèsia, i per acabar va fer una explicació del projecte que ha dut a terme del nou campanar per a la nostra esglèsia.
I per acabar, els sortejos!
Els guanyadors de les rifes van ser:


- Joana Chavarria: un tapís bordat.
- Pilar March: un MP4
- Elia Caballé: samarreta Messi
- Rosa Vidal: ratolí ordinador
- Olalla Yáñez Martí: uns "cascos" per escoltar música
- Lluís Puente: el magnífic pernil
I per acabar la jornada, el més important, la recaudació. Es van recaudar ni més ni menys que 910,50€. Encara que ara cal esperar algun donatiu més que pot anar caent...

I com no, us esperem l'any vinent!