dijous, 12 de juliol del 2007

Actes penya taurina "La tradició" durant les Festes Majors

Com l’any passat, aquest any la penya taurina La Tradició organitzarà varis actes durant les Festes Majors 2007. Un dels actes serà el primer dissabte dia 21 de Juliol, que serà una desencaixonada d’una bou cerril de la ramaderia d’Hilari “Lo Polidor”, del Lligallo. Aquesta tindrà lloc sobre les 19:00 hores de la tarda, i per la nit sobre les 22:00 hores s’embolarà.
Un altre acte important serà el dilluns dia 23 de Juliol. Aquest dia com no hi ha ball, sobre les 21:00 hores es pararan els bous i la penya repartirà a tots els assistents a la plaça bou estofat per sopar. Tot seguit tindrà lloc un concurs d’emboladors on hi participaran tres colles, els emboladors d’Amposta, actuals campions d’espanya i posseïdors del record mundial d’embolar en 6’4 segons, actuaran en primer lloc embolant un bou de la ramaderia de Soneca, d’Amposta, tot seguit embolaran un capo els emboladors de la penya taurina La Tradició i per finalitzar els joves emboladors de la penya taurina La Tradició embolaran una vaca.
Per acabar el divendres dia 27, es farà un altra desencaixonada d’un bou cerril de la ramaderia de Villagrasa Dilla, de Vall-de-roures. Aquesta tindrà lloc sobre les 19:00 hores de la tarda, i per la nit sobre les 22:00 hores s’embolarà.
Sols dir-vos a tots que esteu convidats i que com més serem més riurem.
Foto superior: Bou cerril de la ramaderia d'Hilari.
Foto inferior: Bou cerril de la ramaderia de Villagrasa Dilla.
Text i fotos: Joan Carles Gisbert Martinez.