dilluns, 23 de juliol del 2007

Diari de festes: Dissabte 21

Què dir d'este dia de festes?...Jo diria que millor olvidar-lo...i conjuntament les carretades d'aigua que van caure en poques hores. Segons lo meu veí Serafí, home de món que sempre està al dia, només el dissabte van caure: 83 litres a Tortosa, 101 a l'Aldea i 74 a El Perelló. Aquí faltaria sumar els que van caure la matinada del dissabte al diumenge i els del diumenge al migdia (crec que va estar plovent fins les 17 hores, això m'han dit, jo feia la migdiada de rigor...).
Pos, en teoria, el dissabte primer de festes començava amb el famós concurs de pesca al riu. Com tots els anys, hi ha una rivalitat bastant dura entre la familia Mulet (Sport) i el Sr. Joseret "Lo vaporet". Aquest any, encara que el concurs no va poder arribar a la fi per culpa de la pluja, el jurat va donar per acabat el concurs quan la pluja ja es va fer inaguantable en paraigua. Pos el final de la disputa es va decantar pel flamant campió de les edicions passada, el Sr. Joseret lo vaporet. Lo que segons paraules textuals del campió: "La comissió no li ha donat l'honor d'aixecar la merescuda copa davant el poble de Campredó ", per lo que està una mica emprenyat i no sap si concursarà en les properes edicions.
Les activitats de la tarde van ser anul.lades per la pluja, i els bous es van realitzar vaig una forta pluja que va fer impracticable la "faena" dels "diestros" i el perill que comportava.
Per altra banda, la gent de les carretes no van poder realitzar el seu diari berenar-sopar i la majoria van optar per marxar o per anar a berenar a algun bar-Rt. de la localitat. Només cal vore la cara que feien alguns (o algunes amb el paraigua a la ma)...
Per la nit, hi havia ball amb l'orquestra Annubis. És una veterana al nostre poble, ja havia estat l'any passat i es va fer famosa entre natros per cridar al nostre company "Lo Cremat2 com a "Eusebi" (encara no se el perquè...).
Pos quan portaven una horeta i pico d'actuació va caure una trompa d'aigua que va agafar a tothom, des del més jove fins al més vell.
Fotos: Gerard March.

1 comentari:

Jordi ha dit...

Joer Manel, vaya ànims ke tens, escriure en plenes festes!!!Avant.
Bones Festezzzz