diumenge, 22 de juliol del 2007

Diari de festes: Divendres 20

Hola campredonenques i campredonencs, ja se que vos tinc una mica abandonats perquè fa dies que no assomo lo cap pel bloc, però es que en tans dies d'aigua ho tinc tot humit i no hi ha manera de ficar-ho en marxa: ordinador, cervell, dits, etc.
Pos començarem a relatar lo que va passar el primer dia de festa, encara que el primer dia no està molt replé de coses que diguessem.
Pel matí van fer jocs per a crios ( a hores d'ara, a la redacció no m'ha arribat cap comentari si va haver-hi o no).
Per la tarde hi havia programada una baldanada patrocinada pel carnicer a les 18:30 hores, lo que no se si era el dia de matança o què però fins passades les 7 jo no en vaig vore cap...
A les 19:45 està programat el primer bou capllaçat de festes, cosa que també va ocòrrer una horeta mes tard. Jo vos diria que si mireu la programació de festes al vostre programa, val la pena que, o avanseu un hora l'horari del programa o atrasseu un hora el vostre rellotge. És important tenir-ho en compte perquè si no ho feu, perdre una hora de son molt valuosa.
En quan al primer bou capllaçat, dir que ser bo, en la línea dels maratonians que ens tenen acostumats els últims anys de festes i que van fer còrrer al mes dropo. També cal destacar que hi ha molta gent que surt a les fotos que no exactament és el tipo de gent que sua la samarra davant del bou (només cal mirar en deteniment les fotos annexades).
Per la nit van fer el ball amb honor a les flamants pubilles i pubilletes i el pregó de les festes majors '07 a càrrec del nostre rectoret Mn. Víctor. Va ser un pregor llarg però ràpit, intens però ameno...en definitiva, el típic pregó que hi ha gent que l'escolta i altra que aprofita per fer la xerrada amb el veí ara que encara no hi ha música i es pot escoltar que diu l'altre.
L'orquestra (millor dir-li conjunt musical d'un grupet d'amics d'Ascó) no crec que passe a l'història com la millor orquestra que ha passat pel nostre poble.
Fotos: Gerard March.

2 comentaris:

Clara Àlvarez ha dit...

Això de la puntualitat en festes és una utopia... Aix! quin ensurt ens enduríem si un dia arribem al ball a la una de la matinada i resulta que ja fa una hora i mitja que ja ja començat!!! Pot ser seria la manera de fer anar les coses més a l'hora...

Anònim ha dit...

Jolin Clara, si que matines!!
Pos si, però és normal que els horaris es desfassen. Mentres es duguen a terme les activitats segons el programa....ja farem prou!