dissabte, 14 de juliol del 2007

La dura vida del socorriste

Fa uns dies vaig plublicar la noticia "Arranca l'estiu" dirigida i encaminada a totes aquelles activitats lúdiques que són pròpies de la època d'estiu. Be, pos una d'elles és l'obertura de la piscina municipal durant els mesos d'estiu. I tal i com marca la normativa vigent ha d'haver "obligatòriament" un socorriste "titulat" en cada piscina d'ús públic (i no em refereixo al socorriste que tenen els de la sèrie "La que se avecina" de T5, que el primer dia de feina es va adormir i se li va ofegar un home gran...).
Doncs, a la piscina de Campredó tenim un socorriste que es guanya les garrofes cada minut que passa, cada hora, cada dia. Els crios de Campredó li fan suar la cansalada, i sinó, només cal que el mireu en plena acció a les fotos.
No ho he mirat, però jo diria que aquella zona del taulell del xiringuito dels gelats déu estar totalment sense pintura (li haurem de dir al tio Lluis que li passi la factura del pintor per a que quedi igual de com estava al principi de l'estiu). I per altra banda, no se si sap que a la gent que ha de salvar són els que es troben dins la piscina i no fora (es que la piscina sempre es troba a la seva esquena...).
I jo ara em pregunto, i vos pregunto, l'heu vist mai dins de l'aigua?...a vore si es va guanyar el carnet de socorriste a algun sorteig i no sap ni nadar?
Crec que les mares que es passen tot el dia contemplant-lo l'haurien d'agafar d'un sarpat i foter-lo a la part fonda de la piscina, a vore què passa....
Be, espero pel bé dels nostres xiquets i de la seua pell, que no passe una desgràcia aquest estiu...ni cap altre, es clar...perquè seria l'últim en enterar-se'n.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Què bona esta Manel!!!jejeje. Quina vida més dura la d'este professional!!!(by Jordi)

FAMILIA GIL-VALLES ha dit...

Quina vida no? m'has de dir on haig d' enviar la sol�licitud per a treballar jo l'any que ve.

Lo Barber ha dit...

Pos per enviar sol.licitud, dirigir-se a l'alcalde pedani que gustosament les rebrà i les farà arribar a la persona adequada.

Anònim ha dit...

i aixo que no veus en la cara de mitgdiada que arriva que no es desperta fins les sis i aixo que baixa en bici...patètic

Anònim ha dit...

si per tots es tan facil fer de socorista pk a neste poble pel ke se veu no estem mai contents de res. feu vatros lo curs de socorista i posevos vatros lany kebe avere ke paxa.

Unknown ha dit...

Jo dria Sr. anònim (o anònima) que no és qüestió de la la faena sigui fàcil, jo diria que ningú ho ha dit i sinó per alguna cosa has de fer un curset i has de tindre unes condicions físiques per poder-lo obtenir. Solsament dic que es faci la feina. Que la seva feina si no la fa, pot passar una desgràcia (Déu no ho vulgue). No és la mateixa feina que d'un futbolista que si no la fa no passa res, en tot cas, seria la d'un porter, ja que llavors li marcarien gol i el seu equip perdria.
I suposo que si a Campredó no hi ningú amb el curs de socorriste es perquè no li deu agradar o no té les condicions físiques.