dimarts, 7 d’agost del 2007

Conclusió enquesta

Suposo que ja haureu vist que ja s'ha acabat el temps de participar a l'última enquesta. Aquesta tractava sobre si la comissió actual de festes hauria de continuar o no l'any vinent. Ja que segons els propis rumors "deien" que no continuaven. Però en acabar les festes no s'ha sapigut res més i no sabem quines són les seves intencions futures.
Per aquesta raó em vaig anticipar a ells i els vaig donar un copet de ma a les seves decisions. Si ara miren aquesta enquesta podran saber de primera ma la opinió dels campredonencs/enques sobre la seva continuació o no.
Jo, en el seu dia, ja vaig dir que era partidari de que la comissió es mantingués però amb canvis substancials en quan als seus membres. Que hi entre gent nova sempre és positiu, encara que tronque la possible "armonia" que hi pot haver ara. I per altra banda, ja hi ha un "assentament" massa gran dins la comissió i crec jo que s'ha perdut l'esperit de crear i de xalar...algú va vore riure dos cops siguits a algun membre de la comissió?
Així no podem seguir, s'ha de canviar de mental.litat (canvi de xip) i mirar de fer un tomb a les festes "tradicionals" que s'havien fet fins ara i buscar fòrmules noves de fer disfrutar la gent, que hi ha...
Per acabar, crec que la comissió del 2008 ja hauria de començar a treballar ara per a la confecció del programa. Estudiar els dies a fer i de quina manera omplir-los, mirar les programacions dels actes de tots els pobles de les comarques ebrenques (o inclús de fora) i mirar quins actes es podrien fer durant les festes.
Crec sincerament que la confecció d'un programa de festes no significa agafar el de l'any anterior, copiar-lo i pegar-lo...sinó que s'hauria de fer de nou cada any, partint de l'anterior es clar, i mirar on s'ha fallat o on la gent no ha participat (significat de que aquest acte no té sentit, per exemple, el dia de la dona, etc.).
Espero les vostres opinions i comentaris. Així com noves propostes i idees per a la comissió del 2008.