dijous, 9 d’agost del 2007

Piscina: més nou, monitora nova

La piscina del nostre poble sol estar oberta durant els dos mesos principals de l'estiu, el juliol i l'agost. Aquest fet es degut a que els altres dos mesos, el juny i el setembre, pos al primer els crios encara van a escola, i per tant els monitors i socorristes, que solen ser gent jove en època estudiantil, pos també encara estan en classe o fent examens; i el setembre perquè ja no sol fer el temps apropiat i a la vegada, ja no cal pagar per 15 dies (assegurança, sous, etc.).
Feta ja la introducció, anem a lo que mos interessa. En un principi, del socorriste no en vull parlar....és que tampoc no hi ha molta cosa a dir...pel que fa...
Encara que ahir mateix vaig anar a la piscina i en vaig trobar la grata sorpresa de que hi havia un altre socorriste molt més jovenet i amb una dedicació més directa a la seva feina. Al menys ahir es va guanyar el jornal, ja que va tindre que atendre a un crio de rascades a un genoll i el va omplir de "betadine".
Be, anem a lo que anavem. Pos este segon mes de funcionament de la piscina, als cursets que hi ha implantats per apendre a nadar, han canviat al monitor llarguerut del juliol per una noia. Que conste que jo no la he vist, tot m'ho han contat les espectadores de luxe que hi ha cada dia (i que crec que sempre són les mateixes). Crec que he aprés més coses del poble (per no dir xafarderies) en un mes que en tots els mesos restants de l'any...
Pos com deia, han canviat al monitor, que el colega era bo del dolent que era. O al menys, no tenia ni idea de tractar amb criatures de 4-5 anys. Només cal dir que a la última classe ja els volia fer contar fins a tres cents i pico...però si m'afilla crec que arriba a contar fins 20!! No se si la raó ha sigut esta o un altra, però es veu que el canvi ha sigut positiu, tant per la manera de donar les classes com per l'evolució dels crios a l'hora d'apendre a nadar. Es veu que han passat directament de la part baixa de la piscina a la part fonsa.
Espero que no traguen molta aigua i que s'aprofite el temps...i els diners!
Foto: Clara Álvarez.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

pos laltre dia yo vai vere com un nen es feia mal i el socorrista de tots els dies tb li posava "betadine". crec yo ke avans de parla seria positiu demanarli el full de incidencies avere si cura als nens i els vigila.

Unknown ha dit...

Ho sento anònim però no entenc el què vols dir, i a lo que et refereixes. A l'escrit només dono una opinió meua basada en lo que he vist jo personalment i punt. En cap moment tinc la intenció de menysprear la feina d'un socorriste "en general". Obviament que fan la seva feina i que per això se'ls hi paga;i un altra cosa ésel socorriste que ens ha tocat aquest any, per això fico lo de "millor no parlar-ne".

Anònim ha dit...

Jo la veritat es que estic molt contenta amb la nova monitora, aprenen en 4 dies lo de un mes, ojala la hagu�rem tingut abans.
Una pixapina