dijous, 23 d’agost del 2007

Presentació U.E. Campredó

El passat dimecres dia 1 d'agost es va ficar en marxa la U.E. Campredó baix la tutel.la del nou entrador, el Sr. Ximo Paredes, ex-entrenador de l'equip femení de futbol "Tortosa Ebre".
La nova plantilla està formada per la majoria de jugadors que la composaven l'any passat, amb la baixa de Gerard March i les altes de Miguel Barsi i Roger. La idea de la junta directiva ha sigut l'aposta per un entrenador amb experiència contrastada a nivell comarcal per a vore si d'una vegada per totes es fa el salt a la 2ª regional.
Aquesta temporada, que començarà el proper 2 d'octubre, constarà de dos grups de la 3ª categoria regional de 10 equips cadascun. El grup del Baix Ebre i el Montsià consta de 12 equips, per lo que 2 hauran de passar al grup de la Terra Alta i de la Ribera d'Ebre. El C.F. Reguers ja s'ha ofert a anar-hi i l'altre es farà a sorteig entre els equips restants.
En quan a la pretemporada cal dir que la U.E. Campredó la va començar el passat dissabte al camp del Benifallet, de 2ª regional, amb un resultat final d'1 a 3 a favor del Benifallet. Cal destacar l'absència de Didac, Jaume Climent i Raul, 3 peces importants en l'organigrama de joc del nostre equip.
Per altra banda, i segons informacions d'última hora, avui mateix (dijous) i a les 21 hores, es jugarà el partit amistós de pretemporada entre la U.E. Campredó i el Camarles F.C. (de 2ª regional) al Camp de la Forja. I el proper dissabte, dia 25 d'agost, es farà la presentació oficial de la plantilla davant l'afició amb el partit corresponent al trofeu local "Martí Laboria" que la U.E. Campredño cel.lebra tots els anys. Aquest any l'equip invitat serà l'Amposta B, recent equip ascendit a la 2ª categoria regional.
Esperem que el nostre equip pugui pujar aquesta temporada a la 2ª categoria regional, a la qual, pujaran 3 equips que resultaran de la lligueta que faran els 3 primers dels dos grups de tercera.
Bona sort!
Foto: Clara Àlvarez (partit amistós de festes majors 2007)

3 comentaris:

Jordi ha dit...

Tan de bo així sigue; per il·lisió i ganes no serà. Per altra banda només dir que el partit de demà serà a les 19! Però gràcies per difonfreu!

Anònim ha dit...

Visca campredo

Anònim ha dit...

Gràcies Jordi per l'aclaració. El "vecino" que em va donar la notícia erròneament.
Força Campredó!