dimecres, 14 de novembre del 2007

"L'escola al teatre"

Del 20 al 28 de novembre, els alumnes de Primària de les escoles de Tortosa gaudiran d’una nova edició de l’activitat “L’Escola al teatre”, organitzada per l’àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tortosa. Enguany, seran quatre les obres que es representaran al Teatre Auditori Felip Pedrell: “Ambulants” (Clownx Teatre); “Can Pere Petit” (Companyia Anna Roca); “El Mikado” (Zum-Zum Teatre); I “Grim, Grim o la Blancallops i els 7 porquets” (La Pera Llimonera).
La regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tortosa, Rosa Cid, ha destacat la importància d’aquesta activitat, “la qual fomenta –ha dit- els valors culturals, de convivència respecte al medi, i representa un suport al mestre en la seva tasca dins de l’aula”. Cid ha qualificat aquesta programació teatral com a molt útil per desenvolupar la labor educativa, i ha valorat molt positivament la contribució de la mateixa a la formació dels alumnes, els quals pertanyen als diferents nivells d’educació obligatòria, cicle Inicial, cicle infantil i cicle inicial d’ESO.
El número total d’alumnes que assistiran a les representacions, produïdes per Batall-Gestió Cultural, serà de 2.682, provinents de les diferents escoles del municipi.
Els xiquets i xiquetes del CEIP "Port Rodó" de Campredó aniran els dies:
- Dimarts 20/11: Cursos 1r i 2n
- Dimecres 21/11: Cursos P3, P4 i P5 (sortida bus a les 14:45 h.)
- Dimarts 27/11: Cursos 5è i 6è.
- Dimecres 28/11: Cursos 3r i 4rt