dimarts, 20 de novembre del 2007

Lo Barber a la ràdio

Pos si amics visitants, este passat cap de setmana no he parat...radiofònicament parlant, es clar.
El divendres passat dia 16, cap a les 9 del matí, vaig fer una intervenció a La Plana Ràdio (100.6 FM). Concretament al programa "la tertúlia", que dirigeix i presenta Josep Roig, director també de la mateixa ràdio, i que tracta d'entrevistar a un blocaire de les Terres de l'Ebre. I justament este divendres em va tocar a mi. Bé, m'hagués tingut d'entrevistar la setmana passada, però per problemes de subministrament elèctric es va tenir que aplaçar l'entrevista una setmana. A hores d'ara encara no tinc l'entrevista en format electrònic (MP3). Un cop la tingue a les meues mans, tranquils que la penjaré al bloc.
La entrevista, per als que no la vau sentir, va constar d'una presentació personal en quan a mi i les meves aficions, després preguntes relacionades amb el bloc i el seu contingut: per què lo de "lo barber", per què hi ha lo que hi ha al bloc, etc.
Per altra banda, el passat diumenge a les 10 en punt del matí, vam ser entrevistats a "Ràdio Soldevila" (97.3 FM), la ràdio de la parròquia, per Mn. Victor els blocaires locals: Gerard March (Lo Sifo), Clara Àlvarez (Calgru) i jo mateix.
L'entrevista va tenir una mitja hora de durada i també vam "intentar" d'apropar a la gent de Campredó el món blocaire. Lo que passa es que no se si es va digué entrendre bé, ja que la mitjana d'edat dels oients de Ràdio Soldevila és d'uns 60 anys. I a esta gent parlar-li de: internet, Bloc, baixar, insertar, etc. pos que no crec que hi hagi paraules per fer-ho fer entendre. Però natros ho vam intentar i crec que va sortir una profitosa entrevista.
A part, pos Mn. Victor ja va aprofitar per fer-nos treballar una mica més, i va soltar, juntament amb la intervenció de Clara, de poder fer un bloc de la parròquia o relacionada amb ella mitjançat "Lo Campanar", com a noticiari en format paper de la mateixa. Bé, això ja en parlarem...

2 comentaris:

Clara Àlvarez ha dit...

Jo crec que diumenge vam donar una visió planera del que fem i sentim com a blocaires... I encara que la gent gran que ens escoltà no sàpigue ben bé què és això dels blocs i internet, segur que van estar molt atents a les nostres aportacions i els va agradar, perquè en definitiva vam parlar una mica de qui som i què fem. Vam passar una estona agradable.
Per cert, si a algú se li va ocórrer grabar l'entrevista que m'ho faci saber, que m'agradaria escoltar-la!

Lo Barber ha dit...

Pos si, tens raó. Al menys la gent ja sap que fem algo més que està a casa sentats al sofà o anat a treballar. Pos no se ningú que ho hagi grabat. A no se ton pare que ho va escoltar i que va estar atent...