dilluns, 31 de desembre del 2007

Festa final Nadal-Cat 2007

El passat dissabte dia 29 va començar d'acabar el Nadal-Cat d'enguany. El final de festa va començar puntualment a les 20 hores amb l'arribada de Sa Majetats els Patges Reials a recollir les cartes de tots els xiquets allí presents. Es van congregar unes 1oo persones, entre pares i crios per disfrutar del final de la festa. Abans d'arribar els patges, la gent va començar amb força la festa pegant-li al xocolate bullit i a les baldanetes d'arròs calentetes.
Els patges d'enguany vaig vore que tenien "bona pinta" i es van encarregar amb dos sacs que portaven d'arroplegar totes les cartes i de donar caramels a tots els crios i demés gent.
Puntualment, cosa a agraïr a Mn. Victor per la seva bona organització (es que este home no para!), i sobre les 20:30 es va procedir a entrar a dintre a l'esglèsia on els pares van poder contemplar les manualitats fetes pels seus xiquets durant estos tres dies que ha durat el Nadal-Cat.
Seguidament ja es va procedir a la presentació del Llibre "Vida de la Parròquia de Campredó" a càrrec d'Albert Curto, de l'arxiu Històric Comarcal del Baix Ebre, el pròpi Mn. Victor i el Sr. Paco Aragonés com a representant del Consell Assessor. I amb la presència del Sr. Ferran Bel, alcalde de Tortosa, i el Sr. Joan Caballol, Regidor de Cultura.
La presentació la va començar el Sr. Albert Curto fent una mica de presentació i introducció a com s'ha fet i editat este llibre. Treballat pel Sr. José Eixarch i Frasno (oncle de Mn. Victor) i editat pel mateix Mn. Victor. A continuació Mn. Victor va voler agraïr la presència del Sr. Curto i de les demés persones i organitzacions que han fet possible que este llibre si ja una realitat. Finalment Paco Aragonés va dir 4 paraules i va insistir a Mn. Victor que continues amb la tasca desenvolupada fins ara, així com la edició posterior de més llibres sobre la història de la gent de Campredó.
Per acabar l'acte, vam tenir l'actuació del "Cor Flumine". Es tracta d'un grup de gent que es dedica a cantar un tipus de cant semblant al jazz però sense cap tipus d'instrument. Només s'ajuden en alguna cançó d'un orgue. Va estar molt bé i interessant.
I ara a esperar l'arribada dels Reis Mags d'Orient el proper dissabte dia 5 a les 18 hores a Font de Quinto i a les 19 hores a Campredó.