dimarts, 18 de desembre del 2007

Èxit del 1º Camprebloc

Ho sento si no he penjat la notícia abans, es que els dilluns tinc un dia bastant complert i este matí he tingut que gastar mig matí fent "'d'urbano" dels comentaris "agressius" que m'arribaven sobre el post del partit de futbol d'aquest cap de setmana. No comento res més del tema, tema tancat!
Pos si, crec que es va fer una bona labor el diumenge la tarde amb la posta en escena dels blocs campredonencs i d'altres de fora. En termes generals l'afluència de públic va ser acceptable, però sincerament hagués esperat la presència de més gent jove a l'acte. Per altra banda, també em va sorpendre la presència de gent gran a l'acte, això significa que per fi el món de les telecomunicacions o té frontera d'edat al nostre poble.
L'acte va començar amb uns 20 minuts de retard sobre l'horari previst, principalment a causa de l'espera que vam tenir els organitzadors de que estigués tota la gent present.
Es va començar amb la presentació i posterior explicació del conjunt de tot l'acte de mans d'Emigdi Subirats i després amb la benvinguda als assistents per part del nostre alcalde pedani, Joan Sanahuja, que també ens va anunciar la creació del seu bloc personal (Joan Sanahuja ).
A continuació van pujar a l'escenari els blocaires locals: Clara Àlvarez (Calgru),jo mateix( Lo Barber), Gerard March (Lo Sifo), Oriol Gracià (Lo gaiter de l’Ebre), bloc d’Emigdi i Campredo Templer; i van explicar en pèls i senyals els seus blocs: continguts, explicacions varies, etc.
A continuació es va produir l'intercanvi de gent a l'escenari, amb l'entrada dels "Jordiblocs", consistint amb que 5 blocaires diferents es diuen "Jordi": Jordi Jordan, Jordi Andreu, Jordi Perales i Jordi Arrufat.. Els quals, un per un, van explicar els seus blocs i petites anècdotes sobre ells. Finalment el dirigent de la taula rodona, l'Emigdi, va fer-los una pregunta conjunta sobre el tema de la inserció de comentaris als blocs. Quina metologia seguia cadascú d'ells sobre l'aprovació o rebug dels comentaris de la gent i sobre la seva signatura o anonimat.Tema bastant delicat entre els blocaires ja que no saps mai on tallà i si es pot acceptar o no un comentari al teu bloc. Però com que a la fi l'amo del bloc ets tu, pos fas lo que més et convé i s'ha acabat!
Finalment Emgidi ens va presentar el resultat final del Top ten ebrenc que merescudament ha guanyat La Marfanta. El seu autor Gustau Moreno ha rebut per part del nostre alcalde el premi que consistia amb un lot de llibres de l’Editorial Cossetània.
També cal destacar que a tots els blocaires assistents i participants a l'acte (menys als de Campredó, es clar) se'ls va fer entrega del llibre sobre Campredó.
I ja per finalitzar l'acte, sobre les 20 hores i pico, Jaume Llambrich autor del bloc Basar de les Espècies, ens va fer una demostració de "podcasts" de cullita pròpia. Els podcasts, per a la gent de carrer, són poemes llegits amb una musiqueta de fons que els fa més intensos i vius. Tot un detall per part del Jaume.
I com no, l'acte va finalitzar amb un bon pica-pica ofert per Benjamin, del Bar La Plaça de Campredó, i organitzat pel nostre Consell Assessor.
Des d'aquí, donar les gràcies a tota la gent que ho ha fet possible, inclosos els assistents.

2 comentaris:

Clara Àlvarez ha dit...

No trobo tan clar com tu dius que als participants de Campredó no se'ns obsequiés amb el llibre Campredó: orígens i actualitat. Se suposa que els campredonencs ja el tenim aquest llibre, però no hagués estat de més fer-ne un obsequi als participants (si el tenien "repe" els podrien regalar a algun conegut i amic, i si no el tenien, doncs ja l'haguéssim tingut). Crec que s'ha cuidat molt a la gent de fora del poble i als del poble molt poc.

Lo Barber ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu Clara, per això ho he ficat al post.