divendres, 22 de febrer del 2008

Penya Taurina "La Tradició", Junta General Ordinària


Benvolguts associats,

Ens posem en contacte amb vostès per a informar-los de la pròxima assemblea general que tindrà lloc el proper dia 22 de febrer de 2008 al casal Francesc Llop a les 21:00 hores amb el següent ordre del dia:

- 1er. Resum d’activitats realitzades l’últim any.
- 2on. Informació d’activitats que es volen dur a terme durant el 2008.
- 3er. Dinar anual de l’associació.
- 4rt. Estat de comptes.
- 5è. Llistat de socis i abonament de quotes.
- 6è. Precs i preguntes.

Els informem que una de les activitats que es duran a terme en les pròximes dates serà una sortida a València amb motiu de les falles i una altra a Castelló amb motiu de les festes de la Magdalena per veure els concursos de retalladors. Els recordem que es poden apuntar fins el 22 de febrer, dia de la reunió, dirigint-se a qualsevol dels membres de la junta directiva. La inscripció està oberta tant als socis com a la resta de gent que vulgui anar.
Els hi adjuntem els cartells tant de falles com de la Magdalena, així com el full de l’estat de comptes actual. Com poden observar als cartells posa l’horari dels concursos, els desplaçaments es faran en cotxes particulars.
Els preguem a tots disculpes per si les dades personals o les direccions són erronis; per això els demanem a tots que si hi ha alguna errada o volguessin domiciliar el rebut anual per tal d’agilitzar el cobrament de quotes ens ho facin saber el dia de l’assemblea o dirigint-se a qualsevol membre de la junta, els hi estariem molt agraïts.
Els recordem que per a fer-se socis de l’Associació, el mateix dia de la reunió estarem a la seua disposició. Els preus per a fer-se socis són els següents:
- De 0 a 10 anys: 2 € anuals.
- De 10 a 16 anys: 10 € anuals.
- De 16 anys endavant: 20 € anuals.

Esperant la seva assistència, rebin la més cordial salutació,

LA JUNTA.