divendres, 2 de maig del 2008

Incorporació de 7 nous agents a la Policia Local

L'Ajuntament de Tortosa ha incrementat un 25 per cent la plantilla del Cos de la Policia Local en menys d'un any, després que avui s'hagin incorporat set nous agents. A les 4 incorporacions del passat mes de juliol s'han d'afegir les set d'ara, que conformen un total de 61 agents. En la presa de possessió dels nous policies, l'alcalde, Ferran Bel, els ha recordat que el seu objectiu és reforçar els serveis que presta la Policia Local de Tortosa, en especial la Policia de Barri. Amb la incorporació d'aquests efectius, tots els barris de Tortosa estan coberts al 100 per cent amb la policia de proximitat. Properament, i d'acord amb el Pla de Desplegament de la Policia de Barri, s'informarà dels barris als quals van destinats. Bel ha afirmat que l'increment d'agents era un dels compromisos de govern en el Pla d'Actuació Municipal (PAM).
Els nous agents, que han promès el càrrec davant de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, del regidor de Seguretat, Jordi Folqué, i del Secretari de l’Ajuntament, faran ara un curs de formació de 120 hores. L’alcalde els ha donat la benvinguda al cos i ha reiterat el compromís de consolidar aquest cos com a referent a nivell de territori.
En la foto podem apreciar la incorporació oficial dels agents amb la signatura davant l'alcalde i el Secretari General de l'Ajuntament. Suposo que vos sona la cara de l'agent de la foto, és la del Campredonenc Didac Laboria.
Des d'aquí li envio molts d'ànims i espero que faci una bona tasca a la Policia local.
Foto: Ajuntament Tortosa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

molta policia local...etc. però tot segueix igual, robatoris... a vore si això comença a canviar perque anem de mal en peor.