dilluns, 28 de juliol del 2008

Crònica de festes: dimarts 22


El dimarts va ser un dia en que la gent es va pendre les coses amb més calma i va intentar fer un "kit-kat" de les festes per poder tornar a agafar enbranzida i foter-li canya un altre cop.
Pel matí es va muntar a la karpa un circuit d'escalextric gegant per a tenir entretinguts als crios i als no tan crios.
Per la tarde va tenir lloc la xocolatada popular per als crios. Què, a diferència dels altres anys, es va dur a terme abans de començar els bous d'aquella tarde (quan normalment es feia a mitant de la jornada taurina).
Els bous d'aquella tarde estaven organitzats per la penya taurina local "La Tradició", i els bous eren de la ramaderia de Villagrasa i Dilla de Valderoures. Crec que es va notar una mica la mida de les vaques en comparança amb la ganaderia del Xarnego. La mida dels "manillars" eren una mica més grossets i van fer "atemorir" una mica als "toreros" locals.
A continuació, la mateixa penya taurina també organitzava un bou embolat de la mateixa ramaderia. Era un bou gros, ben plantat i que va aguantar amb valentia l'embranzida inicial dels emboladors i que després va aguantar amb bon ritme tot l'estona que va durar el foc.
I per la nit, ball aminitzar per l'orquestra Pensylvania. Ja l'haviem vist no feia molts de dies al ball de Kintos/es i ja sabiem alo que ens exposavem aquella nit.
Fotos: Gerard March.