divendres, 25 de juliol del 2008

Crònica de festes: Dilluns 21

El dilluns va ser el dia dedicat a les activitats de carrer i a la no presència de cap acte taurí. Crec que també es bo comprovar l'assistència de públic en el cas de que no hi hagi vaquetes a la plaça. Pos els campredonencs/enques van aprovar amb bastanta nota el repte.

Per començar, al matí vam tenir el tradicional espectacle del pallasso MONIATO XOU. Va entretindre als més menuts, i als que no són tan menuts, sobre una horeta més o menys.
Per la tarde va tenir lloc la desfilada de carrosses. Aquest any estava organitzada per l'Associació Cultural Soldevila. Bé, no se que van organitzar. Suposo que les caixes, de comfeti amb boles, de comfeti a granel, de caramels, etc...encara que lo més important, els premis als guanyadors, se'ls ho va olvidar....
Sort que la Comissió de Festes sempre té "amanides" un parell de botelles de cava!!! Va valdre la pena perdre unes hores de feina al servei de la comunitat...tot sigue xalar i disfrutar de la nosta festa!

Això si, la desfilada de carrosses va aplegar un nombrós públic, que aquest any havia canviat el seu trajecte. La desfilada començà al recinte de festes anant pel carrer Coves d'en Guillen i tornant pel carrer Mn. Federico. Crec que va haver una bona afluència de públic, fet que es va reflexar a continuació en la baldanada popular. La veritat es que cal felicitar a Angelet lo carnicer, les baldanes estaven "de muerte" i en va haver prou per a tothom!
Aquesta nit no havia ball, per lo que a les 22 hores havia el 1º correfoc de les festes, a càrrec de la Colla de Diables Llucifer de Roquetes. Nit de llum i coets...i algo d'aigua...
Fotos: Gerard March, Maria López.