dimecres, 11 de febrer del 2009

Jubileu de la nostra esglèsia

Aquest any es commemora els 25 anys de la construcció de la nova església a Campredó. Per lo que el nostre rector i el seu Consell Parroquial ha elaborat un seguit d’actes dins un programa anual replè de, aconteixements religiosos, vermouts populars, dinars populars, presentació de llibres, etc.
El jubileu de l’esglèsia ha començat este cap de setmana passat amb la festa dels batejats durant els 25 anys de la nova esglèsia. Hi havia gent des de els 26 anys fins a crios que encara no han fet l’anyet i que ja han sigut batejats. La persona més gran que va ser batejada en el primer any de vida del temple fou l’Emma Fatsini i la més recent, la Patricia Colomé. També hi van ser presents els xiquets i xiquetes batejats l’any 2008, per ser els últims en entrar a formar part de la casa de Déu.
La missa va estar molt animada i moguda, amb la participació d’un representant de cadascun dels 25 anys que s’han produït batejos a l’esglèsia nova. Ells van ser els encarregat de portar les espelmes amb que la resta de la gent anava encenent les seves. Per això es va sortir fora al carrer i mitjançant una petita foguera, que feia més fum que foc, es va encendre el ciri pasqual.
Un cop finalitzada la missa va haver la presentació del llibre del programa oficial dels actes a celebrar durant aquest any. Aquesta presentació va anar a càrrec de Mn. Victor Cardona, de la Sra. Mari Carles com a representant del Consell Parroquial i del Sr. Joan Sanahuja, Alcalde de Campredó. A continuació es va donar pas a l’entrega al públic assistent d’un exemplar del llibre. Si algú en vol algun només cal que passi per la parròquia i Mn. Victor li ho donarà (amb el corresponen donatiu, es clar...).
Un cop finalitzada la presentació va haver una petita actuació de teatre per animar a petits i grans. Va estar molt animada ja que l’actor va fer intervenir a varies persones grans del públic, fet que va soltar més d’una rialla per part de la gent gran i dels més petits de la casa.
I per finalitzar l’acte es va fer un vermout popular a la plaça de l’esglèsia i a continuació un dinar de germanor a un conegut restaurant de la zona (no cal fer propaganda que no la paguen...).