diumenge, 12 de juliol del 2009

Futbol d'èlit a Campredó

Justament ahir la tarde es va dur a terme la cel.lebració del 75è aniversari de la fundació de la U.E. Campredó. Va ser concretament l'any 1934 quan un grup de campredonencs van formar un equip de futbol per poder jugar a la competició a nivell comarcal.

Per cel·lebrar tal esdeveniment la Junta Directiva actual, encapçalada pel seu president Manel Àlvarez, va organitzar un partit de futbol entre l'equip actual de la U.E. Campredó i un convinat d'estrelles del futbol nacional i que han començat en el món del futbol a les nostres terres. Hi havia jugadors militants d'equips de 2ona. divisió, com Edu Albacar, el Santjaumenc que aquesta propera temporada militarà a les files del Rayo Vallecano; o altres com Victor Curto. I altres que militent actualment a la 3a. divisió nacional amb les files de la Rapitenca, com Carlos Gilabert, o amb les files de l'Amposta com el porter Diego o els davanters Becerra i Pitarque.
En primer lloc van tenir lloc els parlaments de les autoritats presents, començat pel President de l'entitat en l'actualitat, Manel Àlvarez, i continuant pel President del Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu, i el delegat d'esports de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Jordi Gasseni, i continuant pel Regidor d'esports a l'ajuntament de Tortosa Pere Panisello i l'alcalde Joan Sanahuja.
I a continuació, i amb una mica de retard van sortir a la gespa tots els jugadors i es van fer la foto de família juntament amb el col·legiat de l'encontre, el Sr. Felip Crespo, i demés membres de la Junta Directiva.
Seguidament van fer el "xut" d'honor el porter del Madrid C, Aitor Arasa, i la futura estrella local, Ion Perelló, que actualment juga amb el Barça aleví.
Parlant de l'encontre, crec que els nostres jugadors van aguantar el cop amb molt de coratge i entrega fins al minut 20 que el convinat ebrenc va obrir el marcador. I a partir de llavors, els jugadors campredonencs van aguantar com van poder, no es van "acollonir" i anaven pujant i apretant al contrari com si d'un partit de la 3ª regional es tractés. Van pujar al marcador els gols 2 i 3 amb una magnífiques convinacions i definicions de la davantera ebrenca. Fins que a les acaballes de la primera meitat, una jugada de Manolo per la banda acabava en penal.

El penal és llançat per Albert i mira per on que Diego, el porter de l'Amposta, el para. No passa res!...hi havia temps per remontar!
La segona meitat ja no té cap història. Es van fer molts de canvis per a que tothom pogués jugar i Jordi ja no sabia d'on li venien les pilotes. Que conste que es va fotre un fart de parar pilotes i si no fos per ell, el resultat final hagués sigut més abultat. Resultat final....no ho se!...i no importa!
Es va veure futbol del bo i la gent s'ho va passar bé.

I per acabar, el berenar típic de les nostres terres, salsitxa i baldana per a tots!!!...i unes pastetes de postre.