dimecres, 17 d’octubre del 2007

Petit incident a Campredó

Pos justament quan estavem acabant la reunió ahir la nit, per comentar com havia anat el Ple a l'Ajuntament, veiem passar per la finestra que dona al polígon un camió de bombers amb les llums enceses i amb direcció al centre del poble.
Un cop acabada la reunió vam baixar al carrer i ja havia començat a ploure, i ja es va fer la gràcia de "turno": per a que han passat els bombers si està plovent?...no se que poden apagar en esta aigua....
I de cop i sobte sona el mòbil del nostre alcalde i ja era l'informador de turno que li deia que s'havia produït un foc al carrer Pintor Llop, a l'alçada de la perruqueria de Mª cinta. Per lo que al sortir de la pedania i agafar el carrer Escardó Valls, amb el qual ja pots divisar el carrer Pintor Llop fins al final, ja es va veure el camió de bombers allà baix al mig del carrer.
Una segona trucada al mòbil de l'alcalde ens va treure una mica més de dubtes. Era la Policia local i informava d'un petit incendi a la casa de Gabriel Marin. Les causes exactes no les se a hores d'ara. Ja m'informaré durant el dia d'avui.