divendres, 15 de juny del 2007

Les intencions del bloc

Companys, amics i demés visitants d'aquest bloc. En primer lloc, ús dono les gràcies per haver visitat el blog, i en segon lloc, espero que les noticies i demés publicacions que hi trobeu siguin del vostre agrat.
La meva intenció és solament de comentar, dir, xerrar, tot lo que passa al poble i lo demés que no hi passa i que hi està relacionat d'alguna manera.
Si mireu la portada del bloc, veureu una foto meua amb una bèstia entre les cames. Aquesta és una de les meves aficions, i no és exactament la de tindre bestioles entre les cames...je,je,je....sinó la de la caça. Per tant, aquest serà uns del temes que es poden incloure, a part de moooolts més, perquè el curiós del cas, és que a un poble tan petit, i les coses que passen!.
Per acabar, només animar-vos a fer tots els comentaris que hi vulgueu, sempre i quan no falteu el respecte a ningú, i siguin comentaris productius i amb la finalitat d'enriquir el bloc.
Gràcies a tots per endavant!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

hola tio
aniré controlant el bloc o blog, no se exactament com és, si puc també farem comentaris dels temes
a10

Lo Barber ha dit...

Gràcies company per les teves futures aportacions.
Estem en contacte.

Anònim ha dit...

Molta sort en la nova aventura.

Tere

Lo Barber ha dit...

Moltes gràcies corason!

Anònim ha dit...

ara que ja fa dies que escrius al polèmic blog, ja te'n has oblidat d'aixó que vas possar el primer dia de "no falteu el respecte a ningu"...ja que opino que molta gent s'ha degut sentir ofesa per molts dels teus "graciosos" comentaris!