dimecres, 20 de juny del 2007

Neteja casa del Prat II

Tal i com vos vaig prometre a la primera part de la notícia, vos annexo fotos de l'aconteixem fetes pel propi Mn. Víctor. I a la vegada , també podem explicar algo més de la història d'aquell dia.
El dia va començar a les 7 del matí aproximadament. El Sr. Jaume Dauden i el Sr. Juanjo Lluch amb els seus corresponents tractors i carretes, carregats del material necessari per a dur a terme la feina encomanada pel Sr. rector, van arribar al lloc de concentració (a la mateixa torra del caragol) on els esperava el rectoret i el bon amic Gerard. Un cop ficats a la faena els va visitar un veí que, desinteressadament els va doner un copet de ma.....a l'esquena i se'n va anar....
No, es broma! L'home va "apetxugar" com els altres i es va gunyar, com diria Mn. Victoret, "un trocet de cel".
A més, dir-vos que degut a un problema mecànic en les màquines i eines que portaven els currantes, se'l va allargar la feina i no van poder degustar el magnífic esmortzar que els esperava al Bar de Lluch. I a la vegada, no van poder acabar amb la feina encomanda.
Per lo que, des d'aquí, faig una crida a la ciutadania per a que el proper dissabte dia 30 de juny, si algú s'aixeca de bon matí i no sap que fer, pos que faci cap a la torre del caragol que algo de faeneta li donaran. Els interessat en treballar una mica, que es fiquen en contacte amb Mn. Victoret o que facin cap a primera hora del dia al lloc.
I per acabar, vull comentar una mica les fotos annexades. A unes es veu la torra abans i després de la "destrucció massiva", i a les altres els currantes fent un kit-kat. Només dir que no us penseu que lo que és veu a la samarra de Jaumet és suó, sinó solament aigua després d'haver begut...je,je,je.