diumenge, 17 de juny del 2007

Nou alcalde a Tortosa i Campredó


Els alcaldes dels pobles de Tortosa juntament amb l'alcalde Ferran Bel.

Ahir dissabte, concretament a les 12 del migdia, es va constituïr el nou gobern municipal a la ciutat de Tortosa. El convergent Ferran Bel serà el nou alcalde de la ciutat per als pròxims 4 anys, amb el vot a favor dels regidors del seu partit (10), els d'ERC (2) i l'únic del PP.
Com ja de tots és sabut, CIU gobernarà a la ciutat amb els dos regidors d'ERC, els quals s'encarregaran de les carteres (em refereixo a municipals, són àrees....je,je,je) de Medi Ambient i Mobilitat (suposo que estaran tot el dia amunt i avall....) i la de Dinamització econòmica, Universitats, fires....i crec que algo més però ara no me'n recordo...(és molt llaaaarga esta cartera).
Per altra banda, al poble de Campredó serà el nou Alcalde Pedani el Sr. Joan Sanahuja (aquest nom em sona d'algo....), juntament amb un equip de gobern per al Consell de Barri format per 3 persones més.
El consell de Barri estarà format per 4 membres de CIU i 3 del PSC. I ara en estos moments no recordo si ERC pels vots obtinguts té dret a un membre...
Be, només felicitar als nous alcaldes i encoratjar-los a fer una bona feina pels tortosins/ines i campredonencs/enques. Labor que no serà cosa fàcil si es vol fer una bona feina pel poble, però que tampoc cal molt d'esforç per poder superar a la feina feta al poble pels anterior mandataris, no trobeu?