dimarts, 3 de juliol del 2007

Arranca l'estiu...

...I amb ell es posen en marxa els dispositius típics d'aquesta època de l'any. Justament ahir dilluns dia 2 de juliol es va ficar en marxa l'escola d'estiu. Es durà a terme durant l'estiu, de 9 a 13 hores a les escoles del poble, i baix a batuta de la Laura i l'Alba. Hi acudeixen un total de 20 nens i nenes del 3 als 10-12 anys. D'aquesta forma, tenen un període d'esbarjo i de convivència entre nens que durant l'any no veuen i que inclús no conèixen i tenen arrels al nostre poble. Fins i tot hi ha xiquets procedents d'Alemanya. I per altra banda, els pares tenen la sortida a la problemàtica de deixar els crios amb algú durant la jornada laboral.
Per altra banda, el passat dissabte es va posar en funcionament la piscina municipal, que quedarà oberta fins a finals d'agost. Crec que aquesta setmana, fins dijous, l'entrada es gratuïta per a que la gent tingue temps d'anar a treures l'abono mensual o de tot l'estiu a les oficines municipals. Els preus van dels 19€ i pico un mes (juliol o agost) i els 30€ i pico tot l'estiu (que no se d'on treuen els "picos" i no podien fer números rodons...).
Pos ahir dilluns em vaig passar per la piscina a vore el "panorama" i la veritat és que és el de sempre, les mateixes mares amb els mateixos xiquets cada any. I ahir ja feia bonic vore la majoria de mares roges com a tomates i cansades d'escridassar: "ojo!!, aneu espai!, no mulleu!"....
A l'estiu, tota cuca viu!