dimarts, 31 de juliol del 2007

Resultat enquesta

No, no, no estic ni desaparegut ni en coma per culpa de les festes. Lo que passa es que els últims dies de festa major van ser de lo més intensos i no em va donar temps ni d'enjegar l'ordinador. I ahir dilluns vaig tornar a la feina i semblava que m'esperaven en candeletes, no vaig tindre temps de res!
Be, avui em torno a ficar de ple al bloc i a vore si puc acabar el "diari de festes", encara que sigui amb una setmana de retard crec que valdrà la pena. Ja que van passar una sèrie de coses a tenir en compte.
En quan a la segona enquesta formulada en aquest bloc relacionada amb les festes majors del nostre poble, es preguntava si la comissió de festes fa la seva feina o no. Encara que les opcions de resposta eren 4, és evident que les podem reduïr en dos: SI o NO. O sigue, les opcions "a vegades" o "mai" les podem englobar en un mateix grup i les altres amb el grup del Si.
Per la qual cosa, veiem que la gent es decanta fonamentalment cap al NO. Dels 9 vots formulats, hi ha 7 decantats al NO i 2 decantats cap al SI.
Està clar que cadascú pot treure les seves pròpies conclusions, jo treuré les meues. Crec cincerament que aquesta comissió necessita un canvi, no necessàriament vol significar que ho hagin de deixar. Poden haver altes o baixes i que això implique ambient nou i enriquidor a la pròpia comissió. Aquesta comissió ha arribat a un punt de saturació que repercuteix amb els ànims dels components i per tant, amb la manera de fer les coses. La gent no fa igual les coses si tens ganes de fer-les que si no. I per altra banda, hi ha crispació entre els components per culpa de que alguns volen fer les coses ben fetes i altres les fant perquè s'han de fer i punt.
La entrada de gent nova comportaria noves formes de pensar i una obertura a la introducció de noves idees per a fer la festa més enriquidora i participativa.
S'ha notat en aquest any que només s'han fet les funcions programades que tenien suport alié a la comissió (associacions del poble, empreses subcontratades, etc.).
Crec que la solució està en fer més partícep a totes les associacions del poble i així es deversificaria la feina i no recauria necessàriament sobre la comissió, sinó que tothom organitzaria alguna cosa, baix l'aprovació i el suport de la comissió es clar.
Què en penseu?......els vostres comentaris poden salvar les festes de l'any vinent....